Forsiden > Ny teknik > EBN Video-Teknik har Penta/HD2line serien

EBN Video-Teknik har Penta/HD2line serien

tirsdag 26. februar 2013, af Tom Dissing

EBN Video-Teknik har netop oplyst at de har indgået en aftale med tysk amerikanske Penta Studiotechnik, der betyder at det nu er Erling du skal ringe til hvis du vil have fingre i en af deres 17″ - 21,5″ - 24″ - 32″ - 37″ - 32″ - 47″ samt 55″, der - som vi forstår det - i en HD2line, og i en HD2line Pro.
Som du sikkert har gættet, følger der en del potentiel rådgivning med.
Og da monitorer fra Penta Studiotechnik skulle være af god kvalitet er det muligt at finde netop den kvalitet du leder efter.
Der er konkret tale om monitorer til alt fra "væg monitor" til multiwiever og High End evalueringsmonitor.
Blandt fordelene ved serien, skulle i følge EBN Video-Teknik være at disse monitorer let kan kalibreres med en spektrumanalyzer hvorfor en perfekt 3D Lut tabel let kan genskabes.
En detalje der burde betyde at monitoren får et længere liv.
Penta skriver selv:
"..HD2line Pro serien er baseret på Pentas eksklusive high-præcision 16 Bit processing og 10 Bit fuld HD paneler. Ved produktionen af disse skærme, var prioriteten at nå fuld ydeevne og den kapacitet, der kræves af Broadcast fagfolk. Der er ingen kompromis i kvalitets funktioner som farvenøjagtighed, opløsning, præcise billedgengivelser og driftsikkerhed..".
Læs mere om monitorerne her.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?