Forsiden > News > Efterårets første fredagsbar

Efterårets første fredagsbar

fredag 19. august 2016, af Tom Dissing

Noget tyder på at det er blevet tid til lidt branche “komsammen”.
Og mens der i denne uge er TV festival, er det i næste uge Stjernholm & Co der inviterer til at møde kollegaer, og måske tjekke en af deres ( nye agenturer ?) ud, Video Devices.
Er det tilfældet kunne det se ud til at du nu også kan få det som de kalder for “en Humvee versus en Ford Fiesta” blandt video-recordere, der jo også tilfældigvist kan bruges til at se hvad du laver på dem.
Stjernholm & Co er med andre ord blevet ny forhandler af Video Devices der ellers boede et andet sted før.
For at være med, ser det ud til at du skal tilmelde dig.
Det gør du heromkring
Dagen bliver med andre ord en smule mere end blot en knæk og en øl, da Video Devices vælger at sende en produktspecialist forbi, der kan svare på alle spørgsmål.
Formodentligt også de mere fantasifulde.
Ellers står Mads og Jack parat til at tale kameraløsninger, Rigs, Optikker, Nye Velvet Mini lamper og mere.
Er du til Wirecast 7, G-Tech disk, vMix, Livestreaming eller trådløs video, skulle der også være plads til at tale med professionelle om det.
Video Devices, der - som vi husker det - er to firmaer i et, ( sound og video -Devices) er i følge den nye agentur indehaver, en producent af hardware der går op i kvalitet.
Og da kvalitet koster penge, er det altså ikke et nyt “kina produkt”, du kan opleve på næste fredag, hvor der er fredagsbar hos Stjernholm & Co fra 14:00 - til 17:30.
Og selv om at man ikke skal tro på alt, ser det ud til at vejret bliver “Solrigt”, så hvis du skal ud og ryge i løbet af den eftermiddag, må du huske at få solbriller med.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?