Forsiden > News > Emirates Airline elsker esports

Emirates Airline elsker esports

Indhold kan åbenbart sælges til alle platforme

tirsdag 16. maj 2017, af Tom Dissing

Har du fortsat ikke fået styr på begrebet esport, er det efterhånden ved at være på tide.
Det er - cirka - en sportsgren, der dækker over alle former for “computer sport”, hvor der spilles i umuligt store sportshaller, om - om muligt - endnu større pengepremier, hvorfor specielt MTG har kastet sig over dette område.
Og et eller andet tyder på at der er penge at tjene på esport.
Nu har Emirates Airline således netop købt de såkaldte ESL highlights som en del af deres underholdnings - in-flight - entertainment system.
Dermed kan det jo ikke længere “kun” være de yngste der er klar over at epsort eksisterer.
En god del af deres - unge - forældre må også være klar over det, og parate til at tjekke de sidste resultater ud i denne sportsgren, selv om at flyveturen let kunne tænkes at være en forretningstur til en af de 150 destinationer fordelt på seks kontinenter Emirates Airline beflyver.
Blandt de nyheder, kunderne i flyverne kan se frem til er sidste nyt om Intel Extreme Masters (IEM) og naturligvis ESL One.
Skulle der fortsat findes enkelte der ikke er klar over at IEM Katowice fik 173.000 fans til at kigge forbi, suppleret med 55 millioner kig på de streams der blev sendt fra begivenheden.
IEM Katowice er forøvrigt nu på vej til at blive til IEM Sydney, der bliver afholdt her i maj måned.
Og selv om at der er et stykke tid endnu, kan der vel ingen tvivl herske om at dem der flyver med Emirates Airline også kommer til at kunne opleve highlights fra den turnering, der bliver Australiens første “esports stadium event”, der i bedste stil kommer til at køre over hele fire dage.
Emiraternes fly viser dog først highlights fra engang i juni, hvorfor det ikke er aktualiteten, men mere “en bred indføring” i hvad esport overhovedet er for en størrelse, hvilket kunne tænkes at være en del af formålet med at distribuere indholdet på denne måde.
Det kunne jo tænkes at de vokse der flyver enten er friske på at investere, eller blot tager hjem og fortæller deres børn at der er en ny sport derude.
Efter IEM Sydney, kommer ESL One Cologne i juli og senere ESL One i New York til september.
Folk der allerede følger med, kan se med på alt fra ESL live der lever på Twitter, på PlayStationVue og sågar som en VR kanal, det ikke lige fremgår hvor er henne.
Vi gætter på YouTube.
Her sidste nyt i den forbindelse.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?