Forsiden > News > Envision og Aarhuskontoret køber Klap Film

Envision og Aarhuskontoret køber Klap Film

tirsdag 23. september 2014, af Tom Dissing

Næste gang du besøger Aarhuskontoret, er den nuværende direktør også lige blevet chef for Klap Film.
Sådan bliver det ikke helt med Envision, der blot nøjes med at komme til at eje det meste af selskabet.
Dermed får begrebet “inhouse produktion” lidt nyt luft under vingerne, da Klap Film bliver sådan lidt et “outhouse”, som skal producere de reklamefilm som Envision og Aarhuskontoret er på vej med.
Aarhuskontorets adm. dir. Anders Tranæs siger til bureaubiz:
-Klap Film er bygget op af to mennesker, som vi tror er værd at investere i. Med os i ryggen får de bedre mulighed for at gå efter de store kunder, og vi får adgang til nogle ressourcer, som kan være gode i en dagligdag, hvor film og video fylder mere og mere, starter han og fortsætter.
-Men de tre selskaber vil fortsætte helt selvstændigt, og både vi og Envision vil fortsat samarbejde med de produktions-selskaber, der er rigtige til en given opgave, slutter han.
De to stiftere af Klap Film, Viktor Sloth og Martin Strandgaard, kommer i bedste stil til at beholde en del af deres selskab, ganske som de får lov til fortsat at “være” Klap Film, nu bare med en ny adresse hos Envision og en og ledelse fra Aarhuskontoret.
Anders Tranæs fortsætter:
-Vi tror på, at kombinationen af to bureauer som vores og et produktions-selskab som Klap Film kan kaste noget spændende af sig. Det er vores udgangspunkt og så må vi se, hvordan det udvikler sig, slutter han.
Viktor Sloth og Martin Strandgaard der begge er 25 år har det til trods landet job for Red Bull, Microsoft, Nik & Jay og Bestseller.
Martin Strandgaard forklarer:
-Vi har brugt alle vores penge de seneste mange år på det nyeste grej, så vi altid kunne være med i den bedste liga. Det har betydet, at vi har spist en del havregrød og sparet på andre ting. Men vi lever og ånder for det her, og vi går ikke på kompromis. Når man ser på vores film, er der en klar linje i det æstetiske, hvor vi blandt andet leger og modellerer med klippeteknikker, hastigheder, farvesætninger, symbolikker og selvfølgelig musik. Det et to minutters nydelse i en anden verden, slutter han.

KLAP Showreel 13’ from KLAP on Vimeo.


Underground Visionaries - AW14 from KLAP on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?