Forsiden > Ny teknik > Eurosport Player eksklusiv

Eurosport Player eksklusiv

Satser hårdt på U.S. Open

torsdag 24. august 2017, af Tom Dissing

TV vanerne ændrer sig hele tiden.
Og da der findes broadcastere der følger med, er her sidste nyt fra Discovery Networks, der i stedet for at gå på snapchat, har etableret deres egen player, der - mere eller mindre - har “ordentlig” premiere lige omkring nu. ( har levet i flere år, uden at de har gjort meget for at markedsføre den, red. )
Og selv om at det ikke kan overraske, bruger Eurosport Caroline Wozniacki til at løfte interessen for deres nye Eurosport Player, der - pænt eksklusivt viser kampen om “grand slam”, som Caroline Wozniacki har muligheden for at vinde i september.
Det er i den forbindelse Eurosport, der har de eksklusive danske rettigheder til U.S. Open, hvor den første uge, ydermere kun er til at få øjne og ører i, på den omtalte Eurosport Player.
Det vil med andre ord være det helt rigtige tidspunkt at få tændt op under Eurosport Player, der er en egentlig streamingtjeneste - lidt mere - målrettet dig og din mobilitet, end den er født til sofaen.
Igen.
Når Caroline Wozniacki skal til at vise superformen frem, bliver det også muligt at hygge med, i sofaen, hvor Eurosport hovedkanalen åbner op for at dem der vil, kan se grand slam-turneringen, hvor Caroline Wozniacki som omtalt spiller med.
Kendere af tennis stjernenes status vil vide at Caroline Wozniackis rent faktisk har relativt gode chancer for at vinde, hvilket ville være første gang, hvis hun gør det.
Wozniacki er nemlig - i følge eksperterne - i storform, mens ærkerivalen Serena Williams slet ikke er med.
Er du mere til herrer, er Roger Federer favorit.
Han har “haft et stærkt 2017”, igen i følge eksperterne, hvor han blandt andet allerede har vundet grand slam-turneringerne Australian Open og Wimbledon.
Anders Antonsen, SVP Nordics Sports, Discovery Networks, siger:
-Vi glæder os enormt til at give seerne adgang til et usædvanligt spændende U.S. Open på Eurosport og Eurosport Player. Og det bliver et ganske særligt år, for Caroline Wozniacki har historisk gode muligheder for at vinde sin første grand slam-titel. På herresiden skal vi samtidig se, om Roger Federer kan levere et grand slam-hattrick i 2017 efter sine sejre i Australian Open og Wimbledon, slutter han.
Der er premiere på U.S. Open, den 28. august.
Og skulle Caroline Wozniacki gå hen og bliver en del af finale kampene, spilles disse den 9. og 10. september.
Den første uge er som pointeret kun til at finde på Eurosport Player, forstået sådan at kampene kan ses live på Eurosport Player og forskudt på Eurosport 1 og 2.
Kommentatorer, er Michael Mortensen, Anders Haahr Rasmussen, Peer Kaae, Thomas Skouboe, Per Vinkel og Lone Vandborg.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?