Forsiden > Ny teknik > Filmby Aarhus inviterer

Filmby Aarhus inviterer

torsdag 18. august 2016, af Tom Dissing

Så er det altså ved at blive efterår.
Derfor er det også blevet tid til et utal af konferencer og branchemøder som i disse dage, hvor hele branchen mødes til TV Festival i København.
Århus kan dog også sagtens være med.
De har i den forbindelse netop inviteret til “The Big Picture #Countdown Conference”, der er en Filmby Aarhus konference, hvor samarbejdspartnere, branchefolk, interessenter og nysgerrige, er inviteret til at kigge forbi “den digitale visuelle industri” i Aarhus.
Til formålet er der investeret i en række samarbejdspartnere, nemlig Interactive Denmark, Cross Motion (EU Interreg Baltic Sea Region projekt) og flere andre projekter/initiativer.
Dem der møder op, kan derfor se frem til blandt andet at møde Jakob Høgel, der er projektleder og filmkonsulent hos Filmby Aarhus, samt Per Høgh Sørensen der er kulturchef i Ringkøbing-Skjern Kommune.
Han kigger forbi med historier om “udvikling af tv-serier og turisme ved den danske vestkyst”.
Er du mere til Gunnar Liestøl, der er projektleder og professor ved institut for medier og kommunikation, på Oslo Universitet, kan du se frem til at møde manden der har været med til at “genskabe historiske begivenheder som lokationsbaseret 3D-storytelling, augmented reality” og andet.
Sophie Bech, der er Head of Rokoko Studios, kigger også forbi.
Hun har planlagt at fortælle “hvordan Rokokos bevægelsessporende smartsuit tilfører nye spændende muligheder i sundhedsfaglige sammenhænge inden for både børne- og voksenpsykiatrien samt til fysisk genoptræning under den samlede betegnelse Rokoko Care”.
Slutteligt kigger også Andres Mellik forbi.
Han er CEO hos Estiske Cognuse, og har derfor planlagt at “forklare hvordan deres online platform, skaber værdi for ambulante patienter og deres pårørende før og under behandlingen og i genoptræningsforløb gennem alt fra skræddersyede genoptræningsplaner, til virtuelle øvelser og visualiserede analyser over patientens løbende bedring”.
Det hele sker i Turbinehallen den 31. august, hvorfor det er på sin plads at få dig selv tilmeldt i en fart.
Som du har regnet ud handler “The Big Picture #Countdown Conference” ikke direkte om film og TV branchen, men mere om hvordan denne trække spor uden for kerne områderne.
Potentielt rigtigt spændende.
Selve dagen, og programmet kan du læse mere om her, i en pdf.
Vil du tilmelde dig er det gratis, men med en 500 kroners bod hvis du bliver væk her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?