Forsiden > News > Firmatouren er landet største cykelløb for virksomheder

Firmatouren er landet største cykelløb for virksomheder

tirsdag 24. maj 2016, af Tom Dissing

Firmaer der stiller med et hold på vejene i og omkring Høje-Taastrup, her på fredag 27. maj, er i den grad en del af et nyt fænomen.
Firmatouren, der er en TV2 opfindelse, er nemlig allerede godt igang med at blive en succes.
Antallet af små og store virksomheder der stiller op er nemlig eksploderet, hvorfor Firmatouren er godt igang med at blive netop så stor en succes at der er blevet plads til både underholdning for både deltagere og gæster, som TV2 skriver det.
TV2 der har allieret sig med cykeleksperter fra Peloton, hjælper uanset med værter i form af Jasper Stadum og Mikkel Kryger, som de fleste jo nok kender fra netop TV2.
Jesper Stadum er jo netop fast reporter på blandt andet Tour de France, hvor han “…leverer de vigtigste nyheder, rygter og holdstrategier undervejs i etapeløbet..”.
Det bliver helt sikkert svært at gøre i Høje-Taastrup, på Firmatouren, hvorfor Mikkel Kryger, der blandt andet er kendt som mangeårig vært på “Go morgen Danmark” hjælper med “hans skarpe overblik og gode humør”, suppleret af sidste nyt op “opdaterede om placeringer og nyheder undervejs”.
Og nu hvor det er pænt vigtigt hvordan vejret er i Høje-Taastrup, mens der cykles, kigger Peter Tanev og TV2 Vejret også forbi.
De stakkels ryttere der må formodes at ofre sig totalt, blandt andet fordi de går glip af den 19. etape af årets Giro d’Italia, får dog lidt af et skulderklap.
Resten af TV2 er nemlig taget til Pinerolo ved Torino sammen med deres mobile TV studie så dem der ikke kan leve uden opdateringen kan cykle for deres firma samtidig med at “dagens etape transmitteres og kommenteres”.
Og når dagen er ved at gå på hæld, altså når den sidste deltager er kommet over målstregen, kigger Dennis Ritter og Rolf Sørensen forbi området.
Ikke overraskende er det planen at de her vil “underholde deltagerne med Tour-anekdoter og præmieoverrækkelser”.
Dagen byder ydermere på “djs, storskærme og boder, hvor deltagere og publikum kan købe mad og drikke”.
Og de virksomheder der betaler for at medvirke køber den såkaldte fællesspisning af Cofoco, der leverer den del af arrangementet.
Folk der ikke har fulgt med, kan ikke vide at der nu er voldsomme 120 virksomheder tilmeldt, der tilsammen har indskrevet over 1800 cykelryttere.
Og med deltagere fra DONG, Mærsk, DSV og Novo Nordisk, kan der vist ingen tvivl herske om at der vil blive kæmpet om de tre pladser på podiet.
Sponsorer er Diabetesforeningen og Skoda, der selv stiller med en masse hold, suppleret af Wecyclemore, Accelerator Partners, der har dannet cykelholdet Team Diabetes-Wecyclemore.
Der som du har gættet alle har diabetes (type 1).
Der bliver kørt to løb.
Det ene er “RacerTouren” på vilde 75 kilometer, mens “MotionsTouren” er nede på 25 kilometer.
Det er muligt at læse mere heromkring
Det fremgår ikke om TV2 har planer om at sende dele af løbet, eller blot står som arrangør af dette arrangement.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?