Forsiden > Ny teknik > Flere rygter

Flere rygter

onsdag 23. oktober 2013, af Tom Dissing

Her forleden hvor vi mente at have fået fat i de kommende specs på det næste Go Pro Her 4, blev vi via mail “dementeret” af Henrik Rivold der har talt med en/den lokale importør, der ikke mener at der kommer et Hero 4 de næste mange måneder.
Så nu prøver vi igen.
Denne gang går det så ud over Panasonic GH4, der sikkert også kunne tænkes at blive kendt som Lumix GH4.
Kameraet er - ikke overraskende - også et kommende 4K kamera, der på 43rumors.com sitet er vurderet til at være FT4, eller 61-80 procent “sikkert”.
Og selv om at dette kamera end ikke er bekræftet, eller hvornår det kan købes skulle den være god nok.
Således er der tale om et 10bit 4:2:2 ( 8 bit ud ) og 4K video kamera, der med en16MP sensor ligner lidt af et hit.
Det eneste der ikke er helt cool ser ud til at blive prisen, der ender på noget der ligner 2999 dollars alene for huset.
Igen.
Det er væsentligt billigere end AF100 og fem gange så billigt som Canons C300 det skulle være tænt til at konkurrere med.
At det i den forbindelse ydermere kan optage i op til 4K i AVC Ultra i 10bit 4:2:2. Formodentligt i 200Mbit .MP4 ALL-I eller/og i 100Mbit IPB, er blot et vink med en vognstang om hvor fremtidens “krig om kunderne” kommer til at udvikle sig.
Kameraet er som nævnt end ikke ude af fabrikken endnu, så en del af de såkaldt lækkede specs er meget “måske” og potentielt rent fantasi.
Omvendt.
Rygtebørsen mener at vide at der kommer 4x 3G-HD-SDI og 2x XLR stik på huset, hvilket nærmest gør det til en direkte konkurrent til huse som Sonys F5, F55 og Canons C300 og C500 ( måske mest de små modeller, red. )
Huset skulle ende med at have samme “Form factor” som GH3.
Sidste “næsten bekræftede” spec er at der skulle være Time code, OLED monitor og OLED viewfinder.
Det kunne tænkes at komme til næste forår, sommer eller efterår.
GH3 er forresten så ny at den nærmest netop er landet på markedet.
Her første af 7-10 små film om det kamera.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?