Forsiden > Ny teknik > Flot i en fart

Flot i en fart

onsdag 11. februar 2015, af Tom Dissing

Hvis du ind imellem har bemærket at der bliver produceret high end ting, hvor der enten er flere billeder på skærmen samtidig, eller “lækre” produktioner, hvor billeder kører op og ned suppleret af lækker grafik, der får det hele til at gå op i en højere endhed, er her godt nyt.
Vi skal jo nærmest tilbage til den originale Dallas og Dynasta, som herhjemme hed “Dollars” ( vist nok ), der begge gjorde brug af denne teknik, der i de tidlige 80ere.
Teknikken, og dette “look” er blevet populært igen.
Heldigvis i væsentligt skarpere versioner end det intro, vi har fundet.
Omvendt ser det ud til at det nærmest blot er din fantasi og dette “plug ins” præ programmerede features, der definerer den første grænse.
Resten er op til dig.
Igen.
Tjekker du promoen, ser det ud til at der nærmest er ubegrænsede muligheder, bare du har billeder og ideer nok.
Splitter findes indtil videre kun til Final Cut Pro X, hvilket kunne motivere enkelte til at skifte platform eller blot vente på at denne - og andre - pakker også ankommer til andre platforme.
Som altid med løsinger fra fxfactory, er der lige et par detaljer der skal være på plads før softwaren spiller.
Det finder du sikkert ud af i en fart, nu hvor det endda er muligt at hente en Trail på deres site, her.
Herunder en påstået både skarp og uredigeret version af introet til en af de tidlige 80er serier der brugte flere billede der bevægede sig i samme billede, og Splitter versionen, der blandt andet understreger at billederne er blevet en smule skarpere idag.
Vi fandt også lige deres tutorial, så du kan tjekke om det passer i dit næste projekt, på et par minutter.Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?