Forsiden > News > Folkene bag Dragons Den på vej med nyt

Folkene bag Dragons Den på vej med nyt

mandag 7. marts 2016, af Tom Dissing

Formatet “Dragons Den”, der herhjemme er blevet til “Løvens hule”, der endte som otte programmer sidste år, ser ud til at få sig en søster.
Indtil videre dog kun på MipTV.
Gad vide om DR1 ikke også kunne tænkes at være interesserede i dette format også.
Nu er det nemlig ikke længere unge iværksættere/forretningsfolk, der møder en slags X factor jury, men derimod et par familier, der konkurrerer med hinanden i deres eget hjem.
Bag det nye format, der hedder “Battle of the Home”, står Nippon TV der - som vi fortstår det - har produceret formatet sammen med Red Arrow, der enten er en del af ProSiebenSat.1, eller som ejes af samme.
Det er i hvert fald ProSiebenSat.1 og Red Arrow Entertainment, der kalder sig selv for “udviklere af dette gameshow”, der bliver vist frem som en del af 3 nye formater, skabt af “Dragons Den” skaberne, der stadig er Nippon TV.
Indholdet, der - naturligvis - er lettere uklart følger to nabofamilier, der i dette 60 minutters gameshow, skal konkurrere på en masse områder - inde i deres eget hjem - over 48 timer.
Vinderen kommer i studiet og skal der vise at de er den rigtige vinder.
Nippon TV har også to andre formater med.
Det ene er “Love Liar”, der er et 30 minutters “outdoor dating gameshow”, hvor vi gætter på at deltagerne får lov til at beholde tøjet på, mod at de gennemfører en række udfordringer.
Sidste format er “en slags” Celebrity Style Battle, hvor kendte kan konkurrere på “fashion”.
Formatet er ikke nærmere beskrevet, men Yukiko Kimishima, divisional president of international business development at Nippon TV, siger:
-We are happy to see some of our innovative ideas and formats travelling across borders and are confident that these three new titles will resonate well with buyers, slutter han.
Nippon bruger en del af tiden på MipTV, på at fejre at “Dragons Den” nu er 11 år gammelt og er blevet solgt til mere end 26 markeder. Herunder USA og herhjemme, hvor det bliver sendt som “Løvens hule”.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?