Forsiden > News > Forår på Discovery Networks Danmark

Forår på Discovery Networks Danmark

torsdag 28. januar 2016, af Tom Dissing

Discovery Networks Danmark ser med stor glæde tilbage til de sidste par års store succes for blandt andet Kanal 5, der i 2015 flyttede sig en del.
Derfor vil det også i 2016 være muligt at se en masse nyt - og kendt - på den kanal, ganske som der også er en masse relevant nyt på deres andre kanaler.
Temaet denne gang er “Tæt på følelser” og “Tæt på spænding” og “tæt på både den kendte og mindre kendte virkelighed”, som det er muligt at læse meget mere om her, der som altid mest er tiltænkt pressen, men som bestemt også er relevant for TV professionelle og helt almindelige seere, der godt lige vil vide hvad de kan se frem til i dette forår på Discovery Networks Danmark.
Skal et par kanaler fremhæves, glæder Discovery Networks Danmark sig meget til at vi alle kan se “en kombinationen af intensive fakta-programmer, stærkt krimistof, aktuelle reportageserier og action-packed underholdning” på Kanal 5, der fortsætter hele ti formater som seerne allerede kender, herunder “”5. halvleg”, “Tag pengene og løb”, “Politijagt” og “Eftersøgt – med Kristian Bech”.
Seerne kan også glæde sig til “Stationen”, der er et “drama fra virkeligheden”, mens “Hælerjagt” kigger på “dobbeltmoral”.
Kanal 4 der fortsat mest er til kvinder, byder på “Baronessen & mig”, “Robert Hansen – tilbage til livet”, “Julies madselskaber”, suppleret af “Silas, Johannes & Louise”.
Folk der er til sport, ved at Discovery Networks Danmark prioriterer dette område.
Blandt de rettigheder seerne kan se frem til, er “EM Qualifiers”, “Premier League”, “Alka Superliga”, “Europa League”, “La Liga”, “Serie A”, “Bundesliga”, spansk og engelsk pokalfodbold, suppleret af et samarbejde med DBU, der byder på landskampe og “Dansk Fodbold Award 2016”, der bliver sendt senere i dette forår.
Det er som pointeret muligt at se klip og omtale af og fra de mange kendte og nye formater du kan finde på Discovery Networks Danmarks kanaler her.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?