Forsiden > News > Fortsat masser af PGA Tour Ryder Cup og Wimbledon hos MTG

Fortsat masser af PGA Tour Ryder Cup og Wimbledon hos MTG

tirsdag 2. december 2014, af Tom Dissing

Er du til sportsgrene som golf og tennis, er du sikkert fast bruger af MTG kanaler, der typisk hedder noget med Viasat.
Det er nemlig der du finder turneringer som The PGA European tour, Ryder Cup samt Wimbledon i tennis, der er til at finde på blandt andet Viasat Golf og Viaplay, som stream.
Og nu hvor MTG netop har valgt at forlænge tv-rettighederne til de omtalte turneringer er der altså endnu mere at se frem til.
Helt frem til og med 2018, hvilket burde garantere at de kunder der allerede er solgt til golf og tennis hos denne broadcaster, sikkert bliver der.
Der bliver dog sendt mere end PGA European Tour og The Ryder Cup. De sender også The World Golf Championships, British Open Championship, US PGA Championship, LPGA og Asian Tour i både de nordiske lande samt Baltikum. Alt sammen frem til og med 2018.
Da rettighederne ser ud til at blive solgt sammen med Wimbledon i tennis, har de også lige købt disse rettigheder.
Peter Nørrelund der er chef for TV3 Sport, siger:
-Vi går i MTG-regi altid efter de bedste sportsrettigheder, så seerne ved, at den bedste sport ses på vores platforme. Og det uanset om det er i Viasat-regi, på TV3-kanalerne eller hos Viaplay. Dagens aftale betyder, at vi også i de næste fire år kan give golf-seerne den bedste dækning med mere end 1200 timers live-golf om året samt masser af andre golf-udsendelser. Og som den førende udbyder af sport i Danmark er det samtidig glædeligt, at vi udover golfen også har sikret os de eksklusive rettigheder til Wimbledon i tennis frem til og med 2018 - en rettighed der smukt understøtter vores øvrige rettigheder i tennis, slutter han.
Viasat Golf sender de mange timers golf - live - mellem klokken 12.00 og klokken 02.00, så længe det er muligt.
Turneringer der foregår uden for Europas grænser, kan ende med at blive sendt forskudt.
Viasat Golf findes som satellit tv i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Letland og Litauen og på enkelte 3.partsnetværk og IPTV-netværk.
Viaplay streamer på de samme markeder, hvor golf - som vi forstår det - er noget den enkelte kunde tilkøber

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?