Forsiden > Ny teknik > Fuld I-Movix LSM integration

Fuld I-Movix LSM integration

Det handler om SuperSlow

onsdag 1 marts 2017, af Tom Dissing

De heldige mennesker fra I-Movix, bruger i disse dage BVE2017 på at fortælle om deres nye lækre Autoclip feature, som de netop har tilføjet til deres Infinite slow motion system, der for indviede er en kombination af et 4K Phantom Flex, 1500 fps i 4K og endnu flere frames i lavere opløsninger.
Nu med “frame store”, der passer til de LSM systemer der allerede findes på markedet.
Ideen er at få de klip der reelt lagres ude ved kameraets ( egen “server” ) ind i det system den enkelte OB vogn bruger, hvorefter det er muligt at trække på sådanne klip på samme måde som produceren gør med andre systemer.
Om det så fungerer, og om det fungerer som det skal må du ti lBVE2017 for at finde ud af, eller også må du besøge deres site [her-<http://i-movix.com], hvor det hele ser ud til at handle om deres Infinite system.
Så gad vide om det ikke fungerer som det skal.
Autoclip featuren, som de selv kalder det, overfører i det nye system filer, hver gang en “SloMO producerer” beslutter at klippet kunne tænkes brugt, hvorefter folket inde i OB vognen kan beslutte sig for at bruge det, uden forsinkelse.
Infinite er ret faktisk blevet demonstret som tidligt som på NAB2016, men da det mest var som demo, der kom ti lat virke “snart”, er det ikke helt forkert at mene at det virker nu, og at alverdens sportsgrene kunne nyde godt af at få sådan et kamera på topkampene.
Vi nævnte forleden at Phantom Flex netop er kommet i Global Shutter versioner, hvilket rent faktisk gør output endnu skarpere helt uden “rolling shutter problemerne”. Vi ved ikke om I-Movix er på vej til at opgradere, da det jo ville gøre det hele endnu vildere.
Uanset dette kan Infinite slow motion systemet, løbende smide nye klip “efter systemet” lige så ofte som produktionen ønsker det.
Og skal det være hver gang bolden er i billedet er det også muligt.
Folkene bag systemet nævner ikke hvor meget hukommelse deres nye ideer har krævet.
Et gæt er voldsomt meget.
Det er nok ikke helt forkert at det meste af de to RU systemet kræver inde i OB vognen blot er Raided flash Ram, suppleret op med en controller til at håndtere dataen.
Det er muligt at bruge systemet til remote/ IP produktion, ganske som at det er muligt at styre sin SlowMo wireless.
Læs mere her
Her lige lidt billeder, der er skabt på det system.
Altså før Infinite blev en realitet.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?