Forsiden > Ny teknik > G-Technology tilbage med et par G-Speed Shuttles

G-Technology tilbage med et par G-Speed Shuttles

mandag 22. februar 2016, af Tom Dissing

Hvis det virkeligt skal gå hurtigt.
Sådan rigtigt hurtigt, er G-Technologys G-Speed Shuttles en potentiel god ide.
Den største, der naturligvis hedder XL Transportable, er således en otte-bays Thunderbolt DAS løsning, hvor du nærmest selv bestemmer hvor hurtigt det skal gå.
Bevares, der er lidt begrænsning i Thunderbolt, men det forhindrer jo ikke systemet, eller andre løsninger fra fra G-Technology at flytte 1350MB/s, hvilket svarer til 5TB i timen.
Og nu hvor det er muligt at få fingrene i G-Technology i op til 64TB, kan du jo selv prøve at tømme en XL Transportable et par gange.
Eller blot bruge den i arbejdssituationer hvor det er nødvendigt at flytte enorme mængder data.
I en fart.
Vi havde egentligt fundet en pressemeddelelse i Australien, og gik og troede at vi var på absolut forkant med nyheden, da G-Technology desværre har haft lidt problemer tilbage i en fjern fortid.
Det skulle være klaret nu.
Bedst understreget af at Morten Stjernholm, fra Stjernholm & Co, netop har taget de tungere G-Technology produkter tilbage på hylderne.
Motivationen er:
-Vi er glade for at få G-Tech tilbage på hylderne. Med EV disk konceptet viser G-Tech, at de har 100% fokus på den professionelle brugers behov. Med det kvalitetsløft vi har set over resten af produktserierne, bl.a. ved interne konstruktionsændringer samt brug af enterprise harddiske i en lang række af produkterne, er det tydeligt, at G-Tech mener det alvorligt og er værdige til at blive solgt til professionelle kunder, hvis dyrebare arbejde er deres levebrød, slutter han.
Og det er da også netop deres “EV disk koncept”, der er med til at gøre systemet til en spændende løsning.
En løsning, hvor det pludseligt er muligt at fjerne enkelte diske fra de “normale” 1-4 disk løsninger, og så ellers flytte dem fra arbejdsstation til arbejdsstation, uden at flytte selve læser.
Det betyder jo også at det er muligt at flytte data på den gode gamle måde - i hånden - fra den ene ende af byen til den ande, bare der er en læser.
De små diske er ydermere udstyret med USB 3.0 eller thunderbolt stik, så kollegaer der ikke har en “G-Dock”, blot putter en ledning ind, hvorefter det går - halvhurtigt - med at få data overført.
Oplagt nok, går det en del hurtigere i et G-Tech raid.
Men alt er altså muligt.
Den nye serie, der skulle betyde at fortidens - til tider - uheldige løsninger ( det var som regel sære periodiske fejl, der kun sjældent betød tab af data, red. ) nu er blevet afløst af den nye EV/ATC serie, der er der hvor konceptet virkeligt spiller.
G-Technology er dog klar over at det ikke er alle der har brug for vilde RAID systemer, hvorfor de tilbyder enkelt disk løsninger og en masse andet.
Som eksempel tilbyder G-Technology sågar support for en RED MINI-MAG reader.
Og nu hvor datamængderne for længst erløbet fra os alle sammen er det måske netop på tide at overveje en “system løsning”, der let kan starte i det små, og problemfrit udvikle sig til meget mere.
Vi kender ikke priserne, men løsningerne skulle efter sigende være OK.
Ikke i den hyperbillige ende.
Men tilgengæld lige der hvor det er spændende.
Vi har fundet en promoside hos Stjernholm & Co, der ser ud til at gå ind i de enkelte modeller, og deres styrker.
Læs videre her, hvor det også fremgår at der ogs er et par såkaldte rugged løsninger.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?