Forsiden > News > Gad vide hvad ledelsen tænker inde på Viasat ?

Gad vide hvad ledelsen tænker inde på Viasat ?

tirsdag 25. november 2014, af Tom Dissing

Hvis du ind imellem tænker over hvordan “de” tænker inde hos en stor distributør, der reelt også har en masse TV kanaler og som derfor kan kaldes for en TV station, får du muligheden for at finde ud af hvordan administrerende direktør, Peter Mægbæk sørger for at kunderne får øjnene i de kanaler de distribuerer og dem de selv står bag.
Det hele sker fredag den 28. november klokken 10.00 hvor Viasats kunder kan gå i “direkte dialog med manden, der tager beslutningerne i virksomheden”, som Viasat skriver det.
På det tidspunkt sidder Peter Mægbæk nemlig klar ved tasterne og er parat til “at svare på spørgsmål og lytte til kundernes oplevelser og forslag til, hvordan Viasat kan levere et bedre produkt”.
Blandt årsagerne til tiltaget er at Viasat har besluttet sig for at have en mere “kundefokuseret strategi”, herunder at kunne “gå i direkte dialog med kunderne”.
I første omgang betyder det derfor at Viasats administrerende direktør indgår i en “fast chat-session” cirka en gang om måneden, hvor “kunder kan stille spørgsmål til en af de ansvarlige ledere i virksomheden”.
Tidligere på året var produktchefen og kundeservicechefen “på”. Og nu er det så tid til Peter Mægbæk, der har bemærket at kunderne finder tiltaget endog særdeles relevant.
Han siger:
-Det er vigtigt for mig som ansvarlig for Viasat i Danmark at være så tæt på kunderne som muligt og få et indblik i, hvordan de oplever vores produkt i hverdagen. Og derfor glæder jeg mig til selv at snakke med vores kunder og ikke bare få oplevelserne refereret. Det er i sidste ende kundernes oplevelse og ønsker, der skal diktere vores forretning fremover. Hvis vi ikke har glade og tilfredse kunder, så har vi ingen fremtid på det danske tv-marked, hvor flere og flere byder sig til med tv- og streamingløsninger, slutter han.
Tiltaget følges op med at alle kunder nu har muligheden for at “chatte” med kundesupport, ganske som Viasat er på vej med “konkrete initiativer som etablering af kundepaneler, hvor dørene åbnes for et udvalgt panel af kunder, der deler holdninger, forventninger og erfaringer med Viasat”, som Viasat videre skriver det i en presseting.
Har du spørgsmål til Peter Mægbæk, sker det fredag 28. november kl. 10, her, hvor man kan gætte på at det også er muligt at se hvad de andre skriver.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?