Forsiden > Ny teknik > Gode gamle NTP er stadig forrest

Gode gamle NTP er stadig forrest

mandag 24. august 2015, af Tom Dissing

Størrelsen NTP Technology, der har så lang en historie bag sig at du altid kan ( idag er det nok mest kunne ) finde bunker af NTP gear på størrelser som DR eller andre steder hvor lyden var prioriteret.
Det er den naturligvis stadig.
Men nu hvor den er absolut digital, er der jo ikke meget brugt for de heldige analoge kasser NTP er kendte for.
Heldigvis er firmaet fulgt med tiden, hvorfor de idag er kendt som et af de selskaber der kan få - for eksempel - dit Pro Tools til at lyde en del bedre end du troede var muligt.
Det hele - naturligvis - med hjælp fra deres guldfarvede DAD AX32 converter og monitor kontrol set-up, der måske har et par år på bagen.
Og så alligevel.
Løsningen er jo - som med en masse tidligere NTP gear - født til at kunne udvikles på, hvorfor de kunne præsentere en “helt ny” version af DAD AX32 converter og monitor kontrol set-up, på NAM i år.
Et set-up du naturligvis også vil kunne opleve på IBC2015.
Ellers er de på vej derned med mindst to andre nyheder.
Den første er nye MADI and AES3 optionskort til Penta 720 audio routeren.
Penta 720eren er for dem der ikke kender den, en ( kan udvides til ) 1500 x 1500 audio kanalers router, der ydermere er udvidet med en 256 x 32 “summerings-mixer”, der samtidig kan lave “signal detektion”, “monitorere signal niveau”, og en del til.
Alt sammen helt nyt ( nye udvidelser og helt nye ting ) der vises frem på IBC2015, hvor et nye AES3-kort også vises frem.
Et kort der nu tilbyder sampleratekonvertering på “selve indgangen”, suppleret af nye MADI-kort der tilbyder op til 128 kanaler ind og ud på hvert kort.
Alt sammen noget der kan puttes en masse af, “ind i” en Penta 720.
Der som du har regnet ud er heldig i meget store OB vogne, support ditto eller permanente installationer, hvor lyden enten er det eneste der arbejdes med, eller hvor det er vurderes relevant at have lyden seperat også.
Det siger sig selv at en Penta 720 også er pænt heldig i forhold til Pro Tools, hvor den i grundkonfig fungerer som et 64-kanals system.
Det er naturligvist muligt at kaste et 64-kanals Dante/AES67 audio over IP oveni eller et par ( nye x2) MADI interfaces.
Besøg dem på IBC hvis du vil vide mere.
De tager forresten også på IBC2015 med et nye Blue | NET AoIP og MADI router kontrol system.
Dette der kan fungere - enten - som et stand-alone router control system til routning af Dante kompatibelt audio over IP eller som en del af en NTP 635 redundant kontroller server.
Den kan faktisk også køre på en windows server.
Så mangler du bare bunkerne af indgange, ud og alt det andet.
Læs mere om NTP Technology her, hvor du også læse om deres andre løsninger der stort set alle er målrettet internationale radio og TV-stationer, musik og mastering -studier og Posthuse.
NTP en del af Dan Technologies Group.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?