Forsiden > Ny teknik > Godt nyt fra Mosart Medialab

Godt nyt fra Mosart Medialab

mandag 25. marts 2013, af Tom Dissing

Hvis du er til Mosart Newscast Automation, er der godt nyt.
Version 3.4 er netop kommet og den har Mosart Medialab store planer om at vise frem på NAB 2013.
Ikke overraskende er der en bunke nye features i pakken, ganske som at der nu er lidt mere support for EVS, da der netop er indgået en "Partner aftale" om at "Improve Workflow and Boost Productivity" på tværs af EVS og Mosart.
Det handler naturligvis mest om Live News og Sport.
Tilbage til V3.4 er GUI blevet redesigned, så det skulle blive lettere at overskue, ganske som at der blevet plads til de nye features.
Elementer som kameraer, clips, og grafik kan nu lettere konverteres til "knapper" hvilket giver direkte adgang, ganske som der sker en del i forhold til "shot box" funktionerne.
Der er nu flere "touch screens" der virker med Mosart GUI og "Mosart operators" kan nu gemme clips og grafiske elementer i en "pool", der altid er "ready for execution".
Ud over EVS, er der nu også support for Harris Nexio og Grass Valley K2 video servere, Calrec og Stagetec audio mixere, Casper, Xpression, og Pixelpower graphics, og Brainstorm virtual studio og Camerobot systems.
Der ny og udvidet support for Octopus og Annova’s OpenMedia ud over ENPS, iNEWS, Dalet News, og NorCom’s NCPower.
I det hele taget sker der netop så mange ting i den nye version, at det reelt er påkrævet at eksisterende kunder tjekker op på hele listen, og tjekker mulighederne ud.
Det kunne jo være at gamle eller - helt nye - lyd mixere, billedmiksere eller nye/gamle MAM media asset management systemer pludselig bliver lidt lettere at styre.
Der skulle slutteligt være kommet mere support for et par robotics systems, herunder Technodolly.
Alt sammen noget de med garanti glæder sig til at fortælle om på dette års NAB 2013.
Du kan læse mere her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?