Forsiden > Ny teknik > Goecker fejrer Sony

Goecker fejrer Sony

torsdag 18. august 2016, af Tom Dissing

Hvis du fortsat ikke har fået tilmeldt dig til den kommende Sony Eventdag hos Goecker, der netop er blevet Sony Premium Selective Dealer, den 29. og den 31. august, er det nok på sin plads at gøre det.
Dagen, der er den samme i Aarhus og i København, kommer måske mest til at handle om Sony, men nu hvor det ser ud til at det længe ventede 5D mk4 alligevel ikke bliver et full frame 4K kamera, kunne en række Canon folk sagtens tænkes at have brug for at revidere deres opfattelse af hvilket mærke der er relevant for dem.
Noget Sony, må formodes at være friske på at hjælpe med.
Dagen, der som pointeret er den samme i begge byer, er i den forbindelse både en “still og en video dag”, hvor dygtige kollegaer kigger forbi og taler om hvad de sådan går og laver på deres Sony kameraer.
Derfor kigger Nikolai Linares, Lærke Posselt, Andreas Fernbrant og endelig produktspecialist Daniel Listh forbi for at tale om alle modellerne, suppleret af gode råd til hvordan du - for eksempel - kan overgå fra SLR til Mirrorless, hvis det er der hvor du er idag.
Er du et “rigtigt video menneske” er der også godt nyt.
Andreas Fernbrant, har nemlig planlagt en længere forklaring han kalder for “fra Scene to Screen”, hvor han forklarer hvordan han bruger hans A7-serie kameraer.
Og til hvad.
Hans baggrund er adventure og sport, så forvent en masse med fart på.
Lærke Posselt, er i den forbindelse fotojournalist og prisvinder ved et par konkurrencer som World Press Photo og Pictures of the Year International.
Hun arbejder åbenbart på Sony kameraer og kigger forbi for at tale om det.
Der vil ydermere være flere seminarer.
Det ene er målrettet videoproduktion, mens det andet er til Still folket.
Video klarer Daniel Listh, der er produktspecialist hos Sony.
Det andet seminar er også med Daniel Listh. Her er der plads til at tale om andre Sony produkter, som andre Sony kameraer, ODA, camcordere, objektiver og tilbehør.
Vil du være med, er det smart allerede at tilmelde dig heromkring.
Der er ingen bindende tilmelding, men Goecker håber på at du melder dig til hurtigt, så de har - bare en smule - styr på hvor mange der kommer.
Det vil være muligt at pille ved det der bliver talt om.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?