Forsiden > Ny teknik > Grass Valley inviterer på IP på tirsdag

Grass Valley inviterer på IP på tirsdag

Det handler om livedelen af IP

onsdag 17. maj 2017, af Tom Dissing

Har du ikke været forbi et af de seminarer Danmon Group og i dette tilfælde Grass Valley og arrangerer er det på sin plads at komme igang.
Og nu hvor de har arrangeret et seminar allerede her den 23. maj, er det med at få sendt en mail til Anja Grove i en fart, da der faktisk ikke er mange pladser.
Selve arrangementet starter klokken 10 og fortsætter rent faktisk dagen ud.
Altså til klokken 16.00.
Og selv om at det lyder som en lang dag, er det formodentigt slet ikke tilfældet, da det simpelthen bliver rå-spændende.
De fremmødte bliver som vi forstår det, delt ind i to grupper, der bliver indført i “mulighederne omkring 4K / UHD produk on og IP-netværksinfrastruktur”, på hver sin måde, der dagen igennem bliver præsenteret for den anden gruppe, så de fremmødte - cirka - lærer dobbelt så meget som hvis der kun var “en gruppe”.
Det er med andre ord på ingen måde “bare en fremvisning af gear”, men en pænt dyb indføring i hvad IP - i den grad også i en live situation - kan betyde, for den enkelte.
Og selv om at mange fortsat kunne forledes til at tro at det stadigvæk kun handler om broadcast, er det ved at være pænt langt fra tilfældet.
GV, eller Grass Valley er med, for både at give en bedre forståelse af deres gear, men også for at tale med om de mange udfordringer, mange stadig vurderer er problemet, før dele af produktionen kan overgå til IP, i stedet for - at flytte harddiske - eller - lidt mere moderne - flytte data over SDI.
Selve seminaret henvender sig jer der arbejder med den kloge del af TV produktion, altså folk der er “meget tekniske”. Omvendt er fremtiden jo IP, så den “kommercielle side” og “teknologierne” ( i en travl hverdag, aka. virk for helv… ).
Og så er der generelt plads til hands on, så du kan pille ved de mange 4K/UHD IP løsninger, der - som bekendt - problemfrit kan håndtere HD, indtil det bliver relevant med UHD.
De produkter, der vil være til stede, og blive demonstreret, er:

- Node IP/Video Process enhed
K2 Dyno Replay System med K2 Summit IP
LDX 86 og LDX 86N systemkameraer
Korona / Karrera K-Frame videoproduk onsmixere - NV/IP Router
Kaleido IP Mul viewer.
Og da disse produkter er en del af GVs IP/Video netværkssystemer, er det også muligt at få en konkret forklaring på et såadan, ganske som vi er sikre på at der også vil være plads til elefanten i rummet, nemlig de såkaldte“legacy” produkter.
Der enten er dem i allerede har, eller dem der sørger for at jeres eksisterende gear kan tale med de nye frække.
Selve arrangementet kigger også på HDR, hvor det måske kunne være på sin plads at spørge om HLG (som BBC er glade for ), ganske som “banale “ detaljer som “data transport” og konkrete eksempler fra blandt andet Arena TV / Canal+
Vi har vedlagt den PDF her hvor du kan se hvad der sker, og finde mail adressen til Anja Grove, eller kan du jo bare klikke på hendes navn, så er du næsten tilmeldt.
Stedet er Sølyst, Klampenborg, hvor der ser ud til at være indbygget en af deres heldig frokoster.
Så er der vel ikke andet at gøre end at ønske et godt seminar.
Vi har lige fundet en hurtig Network video fra Grass Valley, hvor du får et hurtigt indblik i hvad IP er.
Seminaret kommer helt sikkert langt mere omkring, og så er der både plads og tid til dine spørgsmål.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?