Forsiden > Ny teknik > Grass Valley viser deres LDX serie frem på BVE 2013

Grass Valley viser deres LDX serie frem på BVE 2013

fredag 22. februar 2013, af Tom Dissing

Det er stadig lidt mystisk hvorfor Grass Valley vælger at udstyre deres nye LDX serie kameraer med Xensium-FT CMOS i stedet for "konventionelle" CMOS, som det kendes fra andre kameraer.
En del af forklaringen ser ud til at være at de tre huse, som LDX serien består af ( LDX Première, LDX Elite, og LDX WorldCam ) er tænkt til at kunne opgrades på et senere tidpunkt.
Det betyder dog ikke at der er tale om huse, der ikke er på den absolutte forkant i forhold til liveproduktion.
De er således alle klar til 1080i/720p, som er der hvor LDX Première starter.
Er behovet 1080PsF skal der opgraderes til LDX Elite, og når behovet så ender på 1080p skal der igen softwareopgraderes til LDX WorldCam.
Dermed er alle tre huse reelt identiske.
Forskellen er blot at det er muligt at starte med 1080i versionen og først opgradere til 1080p, når markedet bliver klar til det.
Som vi forstår det, er det ydermere muligt at opgradere selve CMOS og andet hardware i det enkelte hus, senere.
Og det er såmænd det som Grass Valley tager til BVE 2013 for at vise.
I følge producenten skulle alle "rolling shutter problemer" være blevet elimineret med den nye Xensium FT CMOS, hvilket Klaus Weber, Director of Product Marketing for Imaging Systems at Grass Valley, har planer om at forklare på et par sessions fra den 26. til den 28. februar.
Steve Burgess, Solution Sales Consultant, Grass Valley er også til stede.
Han kan hjælpe med alt det andet gear fra denne producent, herunder med et case study hvor Róbert Pálya, CTO, RTL fortæller om deres udvikling af og samarbejde omkring deres "GV STRATUS® nonlinear production tools", der - vist nok - nu kendes som "File Base 2.0 in the News Room", der skulle være rigtigt heldigt i store nyhedsproducerende huse.
Læs mere om Grass Valley her
Læs mere om BVE 2013 her
Her lige en promo for deres LDX serie.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?