Forsiden > News > H2 HD ankommer til Norden

H2 HD ankommer til Norden

onsdag 8. oktober 2014, af Tom Dissing

Hvis du allerede kender H kanalen, der er kort for “History” kanalen, glæder du dig sikkert allerede til H2 HD, der kommer her til landet den 12. november:
Kanalen, der lander hos Canal Digital og som dermed kommer ud til op imod 700.000 nordiske husstande, er som du kan se i promoen nederst en slags historie kanal, der “dramatiserer” hsitorien, for at gøre det hele lidt lettere at forstå.
Da mange der interesserer sig for historie også kigger ud i universet er der også et par “Alien serier”, hvor en hurtigt talende vært forklarer det meste på meget kort tid.
Bag det hele står A+E Networks, der nu mener at det er på tide at Canal Digital kunder får øjnene i H2 HD.
Christian Høyer, Nordic Sales Distribution Director hos A+E Networks UK, siger:
-Jeg er stolt af og glad for at kunne udvide vores tilstedeværelse på det nordiske marked via denne aftale med Canal Digital. H2 er det perfekte supplement til History ( kanalen, red. ) og kanalen H2 HD, red. ) giver seerne mulighed for at dykke endnu længere ned i vores fascinerende verdenshistorie, de store personligheder og afgørende historiske begivenheder, slutter han og bliver suppleret af Jarl Søderman, administrerende direktør i Canal Digital Danmark.
Han siger:
-Faktuel underholdning og dokumentarprogrammer er meget efterspurgt blandt vores kunder, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde en tv-kanal som H2 i Canal Digitals velkendte høje billedkvalitet. H2 har høje seertal i udlandet og er anerkendt for sin brede vifte af spændende programmer i relation til store verdenshistoriske begivenheder, slutter han.
Blandt de formater som seerne kan se frem til er:
“The World Wars”, “Decoded” og “Ancient Aliens”.
Af andre serier kan nævnes et “Hidden History tema” og programmer som “Cities of the Underworld” og “Decoding the Past”.
H2 er i øjeblikket ude i 40 lande, og findes i over 110 millioner husstande verden over.
Her en promo for en af de serier der kan opleves på kanalen.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?