Forsiden > News > Halvdelen af befolkningen ser Netflix i USA

Halvdelen af befolkningen ser Netflix i USA

torsdag 26. november 2015, af Tom Dissing

Herhjemme er Netflix og de andre streamere fortsat ikke særligt udbredte.
Bevares, lidt hurtig research kunne let vise det modsatte, mens broadcasterne bruger en del af deres tid på at fortælle at stort set ingen bruger streaming herhjemme.
Igår kom der så lidt tal fra RBC Capital Markets, der har lavet en analyse, hvor de kigger på en eneste ting, nemlig hvor mange - målt på hele den gigantstore - amerikanske befolkning der ser Netflix på et år.
Og tallet er pænt skræmmende.
Der er konkret 51 procent af de 318,9 millioner, hvilket er svært at se som andet end en endog særdeles heftig påvirkning af konventionel broadcast.
Tages de andre “streamere” med, begynder der ydermere at tegne sig et billede, det er ved at være på tide at forholde sig til.
Også her i landet.
48 procent af befolkningen i USA bruger løbende YouTube, mens 26 procent streamer med Amazon Prime video.
I den forbindelse har RBC Capital analysts også talt med en del af dem der har valgt at investere i Netflix.
Her er 69 procent “Extremely Satisfied”eller “Very Satisfied” over det indhold de finder i Netflix kataloget.
De har tidligere målt på det franske og tyske marked, hvor “tilfredsheds graden” er endnu mere udtalt, konkret mener 87 procent af tyskerne at Netflix er fantastisk mens franskmænd er nede på 85 procent tilfredse.
RBC Capital forventer at 2016 bliver et endnu bedre år for Netflix end tidligere.
Så stort at det er forventeligt at de vil komme til at investere 500 millioner til 1 milliard i originalt indhold, rundt om i verden.
Går det “helt perfekt”, kunne Netflix ende op på noget der ligner 200 million kunder globalt, hvilket er tre gange så mange kunder som de har idag.
Denne udvikling vil naturligvis også nå her til landet på et tidspunkt.
Og selv om at denne sæson af VMD også blev den mest sete, kan der vel ingen tvivl herske om at en tredobling af Netflix kunder her i landet vil påvirke TV forbruget.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?