Forsiden > Ny teknik > Hands on Canons budget orienterede 4K kamera

Hands on Canons budget orienterede 4K kamera

torsdag 14. maj 2015, af Tom Dissing

Hvis du er i nærheden af Aarhus den 19. maj, eller i omegnen af Købehavn den 21. ser det ud til at Goecker gerne vil have dig til at kigge forbi.
Størrelsen, der har afdelinger i disse byer afholder nemlig demodag på sidste nyt fra Canon, der i dette tilfælde er de to nye 5DS kameraer og det såkaldte hybrid kamera XC10, der til forskel fra de to DS kamereaer kan optage i video i den hypede 4K opløsning.
Canon har i den forbindelse været mere end hysteriske i forhold til at deres to nye 5DSere overhovedet ikke er video kameraer, eller DSLR ditto.
De kan lave stills.
Og det - mnåske - i en kvalitet der overbeviser.
De to nye 5DS kameraer er der ydermere kommer i et “standart” DS version og i en speciel DSr hvor lowpass filteret bliver “elektronisk” minimeret, hvilket skulle give marginalt skarpere billeder.
En faktum der er og har været mere end svært at få bekræftet, da der fortsat ikke er sluppet nogle RAW billeder fra denne kamera serie.
På samme måde er der heller ikke sluppet meget video ud af et XC10, hvilket i begge tilfælde ser ud til at hænge sammen med at ingen af kameraerne overhovedet er i handelen endnu.
5DS serien har end ikke fået en start salgs dato, modsat XC10eren der skulle være på hylderne fra den 10. juni.
Til bage hos Goecker, er det planen at alle interesserede kan kigge forbi fra 13.00-16.45 i enten Aarhus den 19. maj, eller i Købehavn den 21.
Programmet er først en Præsentation af EOS 5DS og 5DSR, som Jamil Olsen, Canon står for
Derefter kigger Martin Bubandt forbi og taler og viser de billeder han har lavet med “de nye kameraer”.
Resten af dagen handler om at pille og tale om disse nye kameraer, ganske som at der her (?) bliver plads til at tale om XC10.
Her et par videoer om Canons nye gear. ( Dem om XC10eren er finsk og fransk (?) og tydeligvis lavet som en slags “amatør TV”/ hjemme video. Det kan være at det er der Canon mener markedet for dette kamera )( og så har Canon AU lavet en sjov en du også lige får med. )
Priserne skulle ende på cirka 17.000 for XC10, 31.000 og 29.000 for de to 5DSere.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?