Forsiden > News > Hele den nye sæson af Tomgang får premiere på Play

Hele den nye sæson af Tomgang får premiere på Play

onsdag 8. oktober 2014, af Tom Dissing

TV2 ser ud til at mene at det er på tide at deres kunder også binger lidt hos dem.
Og da det ser ud til at TV2 vurderer at det er de unge der ser hele sæsoner af gangen, starter de med at frigive hele den nye sæson af “Tomgang” på deres betalings og streamtjeneste Play, her lige om lidt.
Alle andre, der ikke ønsker at betale de 119 kroner om måneden for ”adgang til det hele” må vente til den 13. oktober med at få øjnene i den første episode, og så ellers se de enkelte episoder som flow TV, når de bliver sendt.
Dermed melder TV2 sig ind i en ny verden, hvor kunderne kan købe adgang til indhold, mod en merbetaling.
I den forbindelse skal det blive interessant at se om Blomsterhandleren Mie (Sarah Grünewald) og Mathias (Mick Øgendahl) kan få seerne til at betale for at kigge med lidt før de andre.
Sune Roland, der er kanalchef for TV2 Networks og for TV2 Play, siger:
-Vi satser stort på det populære danske indhold på TV2 Play og nu prøver vi for første gang at lægge en ny, dansk fiktionsserie ud på Play, inden den er sendt på tv. Vi er meget spændte på, hvordan seerne vil tage imod vores tilbud, og vi vil i den kommende tid prøve lignende nye tiltag af på Play, i forbindelse med at vi investerer yderligere i vores tv-tjeneste. TV2 Play skal fortsat være førende på det danske indhold – især på fiktion, sport og comedy – og vi tænker indhold på Play på linje med TV2s nichekanaler, slutter han.
Og nu hvor anden sæson kan binges, er det naturligvis også muligt at binge eller bare gense første sæson.
Seriens første sæson var i den forbindelse en af de mere succesrige af slagsen.
Premieren sidste år havde voldsomme 181.000 seere, da den blev sendt sammen med Comedy Galla.
De efterfølgende to uger klarede serien sig tilsvarende flot med 133.000 og 134.000 seere, hvorefter den faldt til 65.000 seere.
Sidste episode havde dog 113.000 seere, så der er altså mange der kender serier, og som derfor måske kunne overveje at købe sig adgang til TV2 Play.
Sæson 2 af serien følges naturligvis op med andre nyheder.
Således vil det være muligt at se sidste nyt fra “Californication”, “The Good Wife”, “Under The Dome” og endelig “Elementary”.
TV2 ser ud til fortsat at mene det når de skriver at deres streamtjeneste er den eneste størrelse der tilbyder adgang til at “se alle sæsoner samlet”.
Det fremgår dog ikke helt klart om det blot handler om “Under The Dome” eller alle de nye serier de streamer.
Der kan dog ingen tvivl herske om det overordnede formål.
Seernes vaner ændrer sig og TV2 ønsker at dæmme op for “flow TV flugten”, der ser ud til at være en del af deres nye “ambitiøse digitale strategi for hele koncernen”, der som de videre forklare det “er en strategi, som giver nogle af svarene på, hvordan virksomheden skal sikre sig en fortsat fremtrædende rolle i et mediebillede, hvor seervanerne ændrer sig, og forbrugerne selv vil bestemme, hvor, hvornår og hvordan de ønsker at modtage deres tv-indhold”.
Det er muligt at se en promo for “Tomgang” heromkring.
Vi har fundet et par af de nyeste promoer for de andre serier, der bliver satset på herunder. ( aktuelle sæsoner, hvilket kan betyde at det er den foregående TV2 Play streamer, red. )
Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?