Forsiden > Ny teknik > Herlig SxS nyhed

Herlig SxS nyhed

onsdag 6. februar 2013, af Tom Dissing

Er du til SxS, er her godt nyt.
Sony har netop sluppet deres PMW-1000 Memory Recording Deck, der i følge Sony selv passer rigtigt godt til for eksempel PMW-500.
Blandt årsagerne til dette er at det nye XAVC-kodeks spiller godt med denne nyhed.
I det hele taget er der nærmest tale om en deskplayer/recorder der med to SxS-slots, kan det meste.
Og da den kan køre fra batteri, er det altså muligt at tage den med i marken og bruge den i specielle situationer.
Fabien Pisano, der er strategic marketing manager hos Sony Europe forklarer:
-Sidste år introducerede vi PMW-50 SxS, der sammen med XDCAM HD422 udvider mulighederne ved field-production. Vi har desuden introduceret vores nye åbne kodeks - XAVC, der allerede er implementeret i CineAlta-kameraerne PMW-F5 og PMW-F55. Studio recording decket PMW-1000 er det næste naturlige skridt, der skal give nemt og bedre workflow, starter han og fortsætter.
-PMW-1000 er alsidig på grund af sine grænseflader, kombineret med den lineær-lignende brug.
Og muligheden for at optage XAVC HD-format på SxS-medier gør den til et ideelt valg for broadcastere og produktionsselskaber, der leder efter en produktionsløsning til en overkommelig pris eller har brug for en smidig overgang fra SD til HD, slutter han.
PMW-1000 specs er at der kan optages og afspilles HD i XAVC, MPEG HD422 og MPEG HD420 50/35/25Mbps og SD i MPEG IMX 50/40/30Mbps og DVCAM 25Mbps, i forskellige frame rates.
XAVC HD giver jo Intra HD record/playback i op til HD, hvilket burde betyde at der senere kommer en "større" recorder/player der også kan håndtere 2K og 4K, da de nye CineAlta kameraer PMW-F5 og PMW-F55 jo netop optager i XAVC på SxS medier.
Helst i 2K eller 4K.
Målgruppen for PMW-1000, ser dog mere ud til at være de producenter der har behov for et forbedret XDCAM HD422 workflow.
Og da der er fuld RS422 kontrol, er det faktisk muligt at bruge den som lineær afspiller, hvis dette skulle vise sig relevant.
Der er support for op til 8-kanals (HD-SDI) 24-bit audio optagelser.
Ikke overraskende er der et utal af ind og ud.
Der er sågar en Gigabit Ethernet port og mulighed for USB på forsiden.
Vi har fundet et nyere F55 klip.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?