Forsiden > Ny teknik > Herlig firmware update til PIX-E serien

Herlig firmware update til PIX-E serien

torsdag 24. september 2015, af Tom Dissing

Hvis du er i den heldige situation at du har investeret i en af de heldige PIX-E monitorer fra Video Devices, der også lige kan optage, er du garanteret rigtig glad nu.
De har netop sluppet deres nyeste Firmware update, Version 1.05, der tilbyder en række ting.
Opdateringen betyder konkret at der nu er en række LookUp Tables (LUTs) ombord, så du kan fortsætte med at optage i RAW eller i en af de “flade” LOG - settings, der giver plads til mere efterarbejd.
Og se noget der minder om det “færdige resultat” mens du optager via de nye “indbyggede” LUTs.
Arbejder du med din egen LUT, er her også godt nyt.
Firmware opdateringen tillader også at du loader denne eller disse, hvis det er relevant ( måske kan den gemmes ombord, som en personlig setting, red. )
Det hele baserer sig bedst af alt på det LUTs og LOG settings som de forskellige kamera producenter selv leverer, hvilket reelt betyder at det er muligt at sammenligne “looks” allerede ude på selve optagelsen, hvis noget skal ligne noget andet, som eksempel.
Nyeste opdatering er v1.05, tilbyder ydermere at Panasonic kameraer nu kan startes over HDMI, hvorfor det nu ikke længere kun er Sony og Canon kameraer der kan startes fra skærmen.
Det kan Lumix GH4 nu også.
Bedst af alt kan enheden fortsat optage lige hvad du vil i 4K, uanset om du har valgt at investere i PIX-E5, PIX-E5H, eller deres en af deres “upcoming” 7 tommers PIX-E7ere.
Som de selv skriver det, er alle enheder “designed to cater to the varying needs of production professionals”, hvilket blandt andet betyder at de derfor kanoptage i 4K i en række forskellige kvaliteter der baserer sig på Apple ProRes i det mSATA SpeedDrive du selv kan montere/opgradere.
Som du har regnet ud er der tale om SDI eller HDMI I/O versioner, hvor monitordelen på de små “kun” er 1920x1080, mens de store er oppe på 1920x1200, hvilket giver plads til ting og sager under HD opløsningen.
Paul Isaacs, Director of Product Management and Design, Sound Devices, siger:
-The features being added to the PIX-E Series with firmware v1.05 are the direct result of requests from users in the industry, starter han og fortsætter.
-The variety of LUTs we have added to the monitors enable production professionals to simulate their desired final appearance while still recording the full-dynamic range needed for post production, slutter han.
Læs videre heromkring
Her nyeste promo for serien.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?