Forsiden > News > Hotel Zimmerfrei solgt til RTL

Hotel Zimmerfrei solgt til RTL

tirsdag 7. oktober 2014, af Tom Dissing

Det bliver en lille smule i familien, nu hvor det bliver Eyeworks der kommer til at producere Hotel Zimmerfrei for RTL.
Formatet kan ellers kun opleves her i landet, da der såmænd er tale om et lokalt format opfundet af Immergut og Lars Hammer, der siger:
-Det var vildt da vi solgte til Kina og efterfølgende vandt en stor international pris for formatet, men da det lykkedes at få formatet produceret til Tysklands største Broadcaster RTL, der måtte vi sgu lige knibe os selv i armen. Tyskland er som bekendt et af verdens helt store tvmarkeder, slutter han.
Formatet der er en slags “fusion af tv-sitcom og impro-comedy”, der af Immergut ydermere beskrives som “Fawlty Towers udsat for impro-comedy”, kan det vel nærmest ikke blive vildere.
Det enkelte show - der udspiller sig i et hotel, der er en del af et dukkehus - indstpilles så ellers foran et livepublikum, der jo netop er kendt for at komme med kommentarer.
Specielt når de dygtige improskuespillere, får besøg af kendte gæster.
Den lokale version af “Hotel Zimmerfrei”, blev sendt på DR2 i efteråret 2012, hvor blandt andet Bodil Jørgensen, Uffe Rørbæk, Helle Dolleris, Peter Gantzler, Rasmus Bjerg og Nicolas Bro kiggede forbi og sagde hej til improcomedygruppen Specialklassen.
Formatet vandt i 2013 C21s “Format Awards” i Cannes i kategorien Best Comedy Format.
Og før RTL er det som nævnt solgt til udsendelse i Kina.
Immergut står ellers bag “Zulu Comedy Galla”, “Fuckr md din Hjrne”, “Nyt Fra Jylland”, “Testkaninerne”, “Go Lorte Weekend” og en masse andet.
Blandt de faste folk du kan få fat i hvis du ringer til dem, er Ejer/Producent/Producer Lars Hammer, Producent Stine Rasmussen og Producent/Udvikler Søren Rosenørn, og op imod 30 andre erfarne tv-folk.
Find ud af mere her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?