Forsiden > Ny teknik > Husk Teknikmessen i Operaen

Husk Teknikmessen i Operaen

tirsdag 6. januar 2015, af Tom Dissing

Her den 7. og den 8. januar kan alle der mener at det er relevant kigge forbi Operaen og der møde omkring 30 leverandørere der alle har mest fokus på teater, event og scene.
Men nu hvor TV ofte ligner en fusion af disse områder og TV, er det måske på sin plads at kigge forbi og tjekke alt fra livelyd gear til følgespots der nu kan løbe med skuespillere og andet.
Forudsat at de er udstyret med en lille dims, som du måske også oplevede det på MonitorExpo, hvor et Århus firma viste deres nyeste opfindelse frem.
Det er igen Det Kongelige Teater der inviterer, hvorfor dørene er åbne for alle der kigger forbi den 7. og den 8. januar.
Vi er ikke helt afklarede om hvilke leverandørere der kigger forbi.
Men da det handler om lyd- lys- og scene-teknik, kan du helt sikkert se frem til en masse nyt gear der måske ikke er direkte relevant i forhold til TV produktion i denne uge.
Men det kan jo være at det er tilfældet ugen efter.
Som altid er listen begrænset til “30 af branchens andre leverandører af teknik”, som Det Kongelige Teater skriver det i invitationen.
Messen er åben og gratis for alle både onsdag den 7. januar klokken 10-18 og igen torsdag den 8. januar klokken 10-18.
Læs invitationen her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?