Forsiden > News > Hvad med IBC camping ?

Hvad med IBC camping ?

onsdag 29. juli 2015, af Tom Dissing

Hvis du skal på IBC i år, og allerede nu har tjekket AirBnB og fundet ud af at det bliver vildt svært at leje et værrelse en lejlighed eller et hotelværelse har Erling Blohm Nielsen, eller “Ikegami Erling”, der nu er blevet til “Monitor Erling” en god ide.
Han har de sidste par gange været på IBC for at kalibrere monitorer og yde support for dem der - for eksempel - er en smule forvirret over en fremtid med nye og større farverum.
I den forbindelse har han de sidste par år valgt at bo på en campingplads, der ud over at være billig at bruge, både har plads til din/jeres bil og som er udstyret med “sigøjner hytter”, der er fine til et par dage i Amsterdam.
Og nu hvor der er fuld fart på Amsterdam og IBC2015 har fra den 11. til den 15. september, burde det måske tages med ind i overvejelserne.
Som eksempel koster en “hytte” med parkering og det løse 331 Euro for hele perioden, hvor du kommer i god tid og tager væk i ro og mag.
Læs mere her, hvor det ikke overraskende er muligt at se at IBC blot befinder sig cirka 5 kilometer væk, hvilket kan klares på din medbragte cykel eller med tram, hvis du ikke lige gider om morgenen.
Det kunne i den forbindelse være at du ydermere går og leder efter en billig måde at komme til Amsterdam på.
Heldigvis er der mange der vælger at gå et par stykker sammen og køre de - cirka - ti timer det tager at komme derned.
Leder du efter nogen at køre med, eller hvis du mener at du har plads til et par stykker, så skriv det her, eller - måske bedre - på Facebook. hvor der også er en masse der kigger med.
“Monitor Erling” der hart specialiseret sig i farvekalibrering, og som i forbifarten kan fortælle at monitorer med 99,9 procent af et Adobe farverum, rent faktisk kan det meste af det du har brug for i fremtidens Rec2020 verden, kan du læse mere om her.
Husk blot at det lynhurtigt bliver pænt langhåret hvis du hyrer Erling Blohm Nielsen til at komme og fortælle dig hvorfor du bør kalibrere din monitor lidt oftere end du gik og troede.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?