Forsiden > News > Hvis du har en animator i fingrene

Hvis du har en animator i fingrene

tirsdag 4. november 2014, af Tom Dissing

Det er som altid lidt svært at gennemskue hvem der er hvem i et nyt Sony tiltag, der handler om animation.
Og måske ikke alligevel.
Sony - der i dette tilfælde er deres filmafdeling - har nemlig valgt at kaste sig ind i et globalt “YouTube toon projekt”, der konkret handler om at få skabt en masse nyt animation.
Aftalen som vi erkender vi ikke kunne finde, ser ud til at handle om at Sony Pictures Animation har planer om at lede efter - og finde - en masse nyt talent som skal producere en masse indhold til YouTubes Cartoon Hangover.
Netværket, der måske hedder “Go!”, er størrelsen der skal finde de mange “talented but unknown” filmfolk, der omvendt lige bliver nødt til at finde den eller de steder hvor det er muligt at levere “online submissions”.
Finder du stedet hvilket vi ikke lige kunne, kunne du - eller jeres gruppe - få en ordre på voldsomme 12 “five-minute shorts”.
Det kan være at Sony og Go! og Cartoon YouTube kanalen blot forventer at du/i kan levere en enkelt historie på fem minutter.
Omvendt.
Det er da også en start.
Som vi ydermere forstår det, er Cartoon Hangover en del af the “Frederator multi-channel network”, der består af mere end 1000 YouTube kanaler, der er opereret af Fred Seibert, der tidligere var en del af MTV og Nickelodeon, hvor han - ikke særligt overraskende - stod for deres animerede projekter.
Bob Osher, president of Sony Pictures Digital Productions, siger:
-Great opportunity for Sony Pictures Animation to find new talent that might not emerge from more traditional platforms.
Fred Seibert har tidligere stået bag ting som The Powerpuff Girls.
Her en promo for YouTube kanalen

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?