Forsiden > Ny teknik > Hvis du overvejer et C300 Mark II

Hvis du overvejer et C300 Mark II

fredag 18. december 2015, af Tom Dissing

Størrelsen AbelCine, der er en amerikansk forhandler af blandt andet Canon kameraer har netop sluppet historien om at Canon har sluppet et par såkaldte 3D LUTs til deres nyeste CamCorder, Canon C300MKII.
Og selv om at det ikke kan overraske, vil rygterne vide at det der nu kommer ud af et C300 Mark II - cirka - ligner dine drømme.
Der er DR som du ikke har set det før, det er pivskarpt.
Og så er det - reelt - biograf parat.
Mindst i 4K.
De to nye pakker af 3D LUTs der begge består af cirka 25 versioner er alle Canon Log eller Canon Log 2 luts, der kommer i .cube formatet, hvilket betyder at du “bare” skal sørger for nogle ordentlige optagelser, optaget sådan 3-5 blænder i nærheden af ambitionen, så kan du klare resten i en DaVinci Resolve.
Eller i andet soft, hvis det er ambitionen.
Bevares.
Er du lidt tættere på, selv om at det var en “svær en” da i optog - støjfrit - i 25600 ISO på jeres C300MKII, ender det hele sikkert med at være endnu bedre.
Uanet dette er der to pakker.
Den ene med 17x og den anden med 33x størrelse cubes, så der er endnu flere muligheder.
Normalt skal du igennem en hulens masse japansk fnidder før du kan få fingre i de herlige “settings”.
Ikke mere.
De venlige mennesker hos AbelCine har været så venlige at samle dem i to pakker, som du henter her ved at klikke på linket:
C300 3D LUTs Gamma/Gamut 17x
C300 3D LUTs Gamma/Gamut 33x
Er du en smule forvirret over hvad der er hvad, og hvad du skal bruge disse LUT pakker til, er AbelCine også friske.
De vil vildt gerne have at du tager på et af deres DIT kurser eller “the C300 Mark II Workshop”, der kører engang i det nye år i New York, Los Angeles og Chicago.
Med andre ord en heldig måde at få lidt sol eller rigtig ( potentiel ) vinter på og samtidig få lært om det er et C300 MkII, der skal investeres i.
Det specielt interessante ved de 3D LUT pakker som Canon er ude med, er at der - vist nok for første gang - ligger “officielt godkendte” BT.2020 gamma/Canon Log, Canon Log 2, Wide DR/Cinema Gamut profiler i pakkerne.
Folk der fortsat producerer til REC709 bliver dog ikke snydt.
Der er spritnye og opdaterede BT.709 profiler i pakkerne også.
Billedet understreger at der voldsomt meget opløsning og DR i det nye C300 MkII

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?