Forsiden > Ny teknik > Hvis instruktøren nu ikke gider kører med

Hvis instruktøren nu ikke gider kører med

Kunne Teradeks nye Bolt 500 være en god ide

onsdag 16. november 2016, af Tom Dissing

Næste gang din fotograf insistrerer på at være ombord i racerbilen for at få et “meget mere autentisk” billede af “the driver”, mens instruktøren synes at det er meget sjoveres at blive i pitten og kigge forsigtigt efter de vilde maskiner, kan begge dele faktisk godt lade sig gøre.
Teradek kan nemlig hjælpe, insisterer de på.
Og nu hvor der netop er kommet et nyt produkt fra dem, er det vel på sin plads at løfet slret for den nye Teradek Bolt 500 der er endnu en 1080p/60 eller mere relevant 50hz sender, der baserer signalerne på “highly refined software”, der burde betyde at der ingen tab er, og kun meget kort forsinkelse.
Festen stopper dog ikke der.
Nyheden er reelt en helt ny-opbygget enhed, der med en ny æske - i følge Teradek - går det hele lidt smartere.
Bolt 500 er som eksempel derpå blevet den “most reliable and capable monitoring solution”, de nogensinde har bygget, hvorfor de helt sikker mener at det er på tide at du investerer.
Omvendt, begynder det også at blive relevant.
Bolt 500 inkluderer nemlig nu evnen til at kunne håndtere en masse Metadata samt timecode, 3D LUTs, suppleret af en dual inputs/output, der reelt betyder at instruktøren kan sende hele to fotografer afsted med hvert sit kamera, og så ellers følge med, udstyret med funky orange styrhjelm inde i varmen.
Der er ydermere en opdateret manual frequency selection, hvilket kunne blive relevant i takt med at antallet af Bolts på settet vokser.
Bolt selv mener at deres 1000 og 3000 serie, er deres egentlige professionelle serie.
Men forvirringen vokser, da Bolt 500, ser ud til at være endog særdeles tæt på de store i performance, kombineret med en langt mere kompakt størrelse.
Lidt specs:
Længere dækning - “lossless video” er næsten garanteret i op til 500 fod/152 meter, uden delay.
Individual Identity, det er muligt at bruge en hel serie, og give dem unikke frekvenser/navne, og dermed - for eksempel - bruge dem til retur signaler til kameraer, hvilket ofte er en mangelvare i multikamera sammenhænge.
Med mindre at der bruges konventionelt broadcast udstyr.
Nu er der så ydermere indbygget HDMI til SDI Converter, hvilket kunne være relevant på visse rigge, steadiCams og droner.
For eksempel skulle MoVI være ret glad for den udvikling. Det betyder ydermere at det er muligt at montere både kamera og monitor til hinanden, selv om at det ellers ikke var muligt ( uden en anden konverter ).
Bolrt 500 er nu oppe på 20 MHz kanaler, hvilket - i princippet - betyder at det er muligt at bruge dobbelt så mange Bolts på same location som før.
Teradek lover slutteligt “Rapid Reconnection”, der skulle fikse en del af det problem der opstår når sender og modtager skal finde hinanden igen, efter at de er “blevet væk fra hinanden”.
Reconnect times, skulle nu være tæt på nul sekunder, hvilket i enkelte situationer kan betyde at dem der kigger med, måske ikke engang opdager at signalet har været væk.
Nyheden kommer i 3 versioner. Ren HDMI koster 2990 dollars, G-SDI koster 3490 dollars mens HDMI/3G-SDI modellen ender på 3990 dollars.
Det burde være muligt at læse mere her, eller høre om nyheden hos din lokale Teradek ven.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?