Forsiden > Ny teknik > ISS filmen vinder endnu flere priser

ISS filmen vinder endnu flere priser

mandag 18. august 2014, af Tom Dissing

Filmen “The Power of the Human Touch”, som Citizen Dane har produceret til ISS, har nu igen vundet et par priser.
Og selv om at de nu er ved at være “en vane” for Citizen Dane at vinde priser for deres flotte og dybt “internationale” produktioner, er det stadig en stolt instruktør Marcus Mandal, der siger:
-Det er jo helt exceptionelt, det her, “starter han og fortsætter.
-Jeg tror en del af den opmærksomhed, filmen har fået, skyldes, at ISS har sat fokus på de medarbejdere over hele verden, der er alt afgørende for virksomhedens succes. Det var oplagt at kommunikere budskabet om “the human touch” med levende billeder, slutter han.
Produktionen, der er en såkaldt corporate film for ISS har nu modtaget både sølv, guld og platin.
Senest faldt priserne ved den amerikanske ”International Business Awards” i kategorien “Corporate Overview”.
Peter Ankerstjerne, Group Marketing Director for ISS siger:
-Vi er meget stolte og glade. Heldigvis har vi masser af plads på vores nyligt etablerede prishylde, starter han og fortsætter.
-Vi bruger film til at få opmærksomhed, flytte holdninger og skabe troværdighed om den enorme værdi og forskel vores mere end 530.000 medarbejdere hver dag skaber for vores kunder. Film er en del af vores strategi, et godt værktøj i værktøjskassen, slutter han.
“The Power of the Human Touch” har indtil videre modtaget en Telly Award (i kategorien ”Corporate Image”), to statuetter ved Hermes Creative Awards (i kategorierne ”Corporate Image” og "Public Relations"), en award ved 35th Annual Telly Awards (i kategorien ”Corporate Image”), en Summit Creative Award (i kategorien ”Corporate Image”), samt to priser ved den årlige Videographer Awards (i kategorierne "Corporate Image" og "Company Overview").
Det er muligt at se hele produktionen her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?