Forsiden > Ny teknik > Idx ude med god nyhed til de små HD flyvere

Idx ude med god nyhed til de små HD flyvere

tirsdag 13. maj 2014, af Tom Dissing

Nyheden CW-3, der kort fortalt er en af de mindre Wireless 3GHDSDI/HDSDI Video Transmission Systemer, som IDX producerer, ser ud til at ramme helt rigtigt.
Der er nemlig stadig flere produktioner der lader stativet blive ude i bilen, for at kaste rundt med kameraet, enten på skulderen eller i et “flyvende” Movi koncfig, hvor der ikke er plads til store transmittere.
Og det er netop her IDX nyheden kommer ind.
CW-3, kan den ringe størrelse til trods nemlig sende HD video afsted fra det kamera der optager, via BNC SDI i op til HD , eller via 3G HDSDI i højere frame rates, bare det starter ( output) i max 1080P.
Som altid med sådanne bitte små systemer, er der er en bunke begrænsninger.
Systemet kan således kun sende op til 100 meter væk. Til gengæld er det godkendt i EU de næste 24 måneder, og burde derfor kunne give alt fra instruktøren til kunden et flot HD billede at kigge med på, uden at hænge fat i fotografen, eller helt uden at være inde på selve scenen.
Som vi forstår det, er det Holmberg Consult der har agenturet herhjemme.
Så hvis du vil høre mere, kan du tjekke deres site her, hvor der sikkert er endnu mere om nyheden, der havde premiere på NAB2014.
Vi har fundet en lille promo, der lover at der mindst er et sæt til udlejning, i det sydlige Sverige, hvis du har mod på at tjekke før du køber.

IDX CW-3 Wireless HD Transmission System from IDX System Technology on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?