Forsiden > News > Immergut og Sand TV går sammen

Immergut og Sand TV går sammen

mandag 30. maj 2016, af Tom Dissing

Kaare Sand, Sand TV, og Lars Hammer, Immergut, er begge pænt glade.
Begge deres selskaber har over de sidste par år, oplevet en stadig større efterspørgsel efter netop det indhold de producerer på netop deres måde.
Og det er Lars Hammer, fra Immergut glad for:
-Vi fusionerer fordi begge selskaber længe har drømt om at få en bredere profil, og i en sammenlægning vil vi kunne bruge hinandens erfaringer og kompetencer til at få en større berøringsflade og udvikle indhold til nye genre, starter han og bliver suppleret af Kaare Sand.
Han siger:
-Jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang med udvikle nye programmer i Racoons entertainment. Immergut har kæmpe erfaring med konceptudvikling indenfor comedy, underholdning og events. Vi er rigtig gode til at producere tv serier i fakta og reportagegenren. Sammen ved jeg vi kan skabe noget anderledes og interessant tv, slutter han.
Heldigvis er der en masse at rive i.
Sand TV tager formater som “De Unge Mødre”, “Hofleverandørerne”, “Børneadvokaten”, “Singeliv” og “Fantastiske Fund” med ind i fusionen, suppleret af flere andre reportage og dokumentar- serier.
Immergut er mest kendt for Comedy og Events, hvilket - oplagt nok - har betydet at de mest var store med “Zulu Comedy Galla”, “Zulu Comedy Festival”, “Ultra Galla” og “Zulu Awards”.
Formater som “Fucker med din hjerne”, “Hotel Zimmerfrei”, “TestKaninerne”, “Nyt fra Jylland”, “Hva’ sker der danskere med Adam og Noah” og andet har dog også været med til at give det selskab hår på maven.
Kaare Sand fortsætter
-Sand TV har haft 11 forrygende år med en stribe seersucceser. Nu føler jeg tiden er inde til at skifte gear og gå op i en tungere vægtklasse. Jeg brænder stadig for at lave tv som rører og bevæger danskerne. Og de reportage erfaringer vi har fra for eksempel De Unge Mødre skal vi holde fast i. Men man skal heller ikke være blind for de nye muligheder, som nu åbner sig, starter han og fortsætter.
-Nu kan vi (Raccoons ) tilbyde tv på flere platforme og i flere genrer. Den inspiration Immergut og Sand TV kan hente hos hinanden kan blive uvurderlig i Raccoons entertainment, slutter han.
Lars Hammer, der åbenbart har det fint med at de begge repræsenterer selskabet fortsætter:
-Raccoons entertainment skal producerer håndlavet tv til de kræsne tv seere. Vi vil udfordre og underholde med en stærk identifikation, som bevæger og påvirker seerne.
Vi insisterer på den gode fortælling hvad enten det er underholdning, comedy, formateret fakta eller reportage, slutter han.
Det nye selskab, der kommer til at inkludere pænt mange ansatte ( 35 personer ) og endnu flere redaktioner, kommer til at bo på kronprinsessegade 46D, der jo ikke er en helt ukendt adresse i den forbindelse.
Når deres site -på et eller andet tidspunkt kører - finder du sikkert mere nyt heromkring.
Der kan du sikkert også læse at deres totale omsætning ender på noget der ligner 50 millioner årligt.
Mens Kaare Sand og Lars Hammer bliver ejere, er det Jesper Bruhn der ender som adm. direktør.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?