Forsiden > Ny teknik > JVC overbeviser med ny projektorserie

JVC overbeviser med ny projektorserie

tirsdag 3. december 2013, af Tom Dissing

Der findes vist ikke noget der er mere forvirrende end projektormarkedet.
Der findes nemlig flere projektortyper end de fleste kan tælle til, hvorfor de “oplagte” ting, som HD eller 4K som regel “gør udslaget”, når der skal investeres.
For eksempel i en ny “kunde-imponator” projektor, så kunder kan komme forbi og se husets nyeste produktioner i 4K.
Desværre er 4K stadig noget dyrt noget at rode med.
Specielt hvis det skal være “ægte” 4K, og “native” arbejde i “pixel til pixel”.
Igen et kedeligt billede på at det virkeligt er besværligt at finde ud hvad jeres næste projektor kunne ende med at hedde.
Så her lige et forslag.
Imago Sonas A/S har netop haft Jesse ( Steven Carter ) til at kigge forbi en JVC DLA-X500, der dælme kan vise sort og som er ret god til højlys.
Dette selv om at det er den “mindste” i den nyeste DLA-X serie, som du måske stadig tror ikke er relevant nu da det ikke er en en “ægte” 4K projektor.
Fair nok.
Sådan er det bare ikke lige med JVC DLA-X500.
Det er godt nok den mindste i serien og så er den ikke THX godkendt og ISF C3 Licenseret.
Til gengæld har den absolut ingen problemer med at vise 4K, og kan dermed både bruges til - i den grad - at imponere i HD, ganske som vi var et par stykker der - i den grad - blev overbevist om at den problemfrit kan vise 4K i en kvalitet, der virkeligt kræver respekt.
Igen.
Efter en hel masse tekniske forklaringer, der blandt andet forklarer hvordan HD signalet bliver flyttet en halv pixels ( det hedder e-shift3 D-ILA), stod det - det til trods - absolut klart at JVCs nye HD projektorer, mere end sagtens kan 4K.
For at imponere havde Jesse taget en RedRay player med, så alle kunne se at JVC DLA-X serien problemfrit tager 4K ind og bare spiller det som var der tale om PlugNplay.
Efter et par sekunder med billeder fra en RedRay, der er en ( .red ) 4K player til 1750 dollars, var vi uanset hvad pænt overbeviste om at denne 40.000 kroners projektor ( med moms ) i den grad vil kunne imponere alt fra kunder, til jeres chefgrader.
Eneste detalje ved den “lille” JVC DLA-X, er at den ikke tager LUT ind og at det ikke er muligt at slukke for alle “intelligente” parametre. ( auto justeringer mens der afspilles, red. )
Vil du kunne det - og det er ret smart at kunne - skal du op i nummeret større.
Som vi husker det er prisen for denne stadig på den gode side af 60.000 med moms.
Læs mere om seriens topmodel her
Og da Steve ikke er hr.hvemsomhelst, fandt vi da lige en video med ham.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?