Forsiden > News > Jamen hov Discovery kanalerne er tilbage

Jamen hov Discovery kanalerne er tilbage

torsdag 11. februar 2016, af Tom Dissing

Hvis du har undret dig over at Kanal 4, Kanal 5, 6eren suppleret af en række andre Discovery kanaler har været væk i et stykke tid, er du sikkert kunde hos Canal Digital eller Viasat, konkret en af dem der modtager TV signaler via parabol.
Nu er alt heldigvis faldet på plasds, hvorfor dem der fra den 1. februar ikke længere kunne finde Discovery Networks kanaler, her fra i morgen kunne finde alle Discovery Networks kanaler igen.
Aftalen, er ydermere den samme i hele Norden, hvilket - kunne tyde på - at det er Discovery Networks der har bøjet sig, og ikke Canal Digital, der - i Norge - allerede har indgået nye og “andre” aftaler, der - i princippet - kunne tilbyde deres kunder andre underholdningskanaler, der “minder om” de kanaler Discovery tilbyder.
Christian Kemp, adm. direktør, Discovery Networks Denmark siger:
-Vi er meget glade for, at vi nu er tilbage på skærmene i 200.000 danske husstande. Det er lige i rette tid til vores mange forårspremierer på Kanal 4 og Kanal 5, blandt andet Janus og Skyggedanmark og Robert Hansen - Tilbage Til Livet. Derudover ruller topfodbolden fra Premier League og snart Alka Superligaen på 6eren og Canal 9, lige som vi i næste uge viser F.C. Midtjyllands brag mod Manchester United i Europa League, starter han og fortsætter.
-Jeg glæder mig i det hele taget over, at vi sammen med Canal Digital er kommet frem til en fornuftig aftale, som betyder, at Canal Digital kan fortsætte med at distribuere nogle af Danmarks stærkeste kanaler samtidig med, at vi kan fortsætte med at investere i godt dansk indhold. Endelig ser jeg frem til at genoptage vores gode konstruktive samarbejde med Canal Digital, slutter han og bliver suppleret af Jarl Söderman, administrerende direktør i Canal Digital Danmark, der siger:
-Vi er meget glade for, at vi nu er kommet frem til en løsning, som betyder, at vores kunder igen kan se alle Discoverys kanaler – herunder blandt andre Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren. Dette er en fremtidsrettet aftale, som giver vores kunder adgang til godt dansk og internationalt indhold tilpasset kundernes tv-vaner – og forbrug, starter han og fortsætter.
-Der er ingen tvivl om, at kunderne har savnet Discovery-kanalerne. Jeg vil gerne rette en stor tak til vores kunder for den tålmodighed og det engagement, de har vist i de dage, kanalerne har været væk. Vi ved, at vores kunder er optagede af godt lokalt og dansk indhold, og det har vi også været vores hovedfokus i forhandlingerne. Jeg kan ikke gå i detaljer med aftalen, men jeg kan bekræfte, at vi har fået en aftale på plads, som begge parter er tilfredse med, og hvor vi har prioriteret det indhold, som vi ved vores kunder synes bedst om, slutter han.
Aftalen inkluderer følgende TV kanaler: ( hos Canal Digital )
Kanal 4
Kanal 5
6eren
Canal 9
Eurosport 1
Eurosport Danmark
Discovery Channel
ID -Investigation Discovery
Discovery Science
Discovery World
Discovery Showcase HD
TLC
Animal Planet
Aftalen inkluderer følgende TV kanaler: ( hos Viasat )
Kanal 4
Kanal 5
Canal 9
Eurosport Danmark.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?