Forsiden > Ny teknik > Jordbær på menuen hos Stjernholm & Co

Jordbær på menuen hos Stjernholm & Co

onsdag 27. august 2014, af Tom Dissing

Størrelsen Flavoursys har bestluttet sig for at du skal lære og forstå “Strawberry” her på tirsdag.
Ikke at det er specielt besværligt at forstå, men en seminar, hvor alle hjørner tjekkes er vel altid på sin plads.
Og det er såmænd det som Stjernholm & Co inviterer til tidligt næste uge.
Blandt de features du kan se frem til med Strawberry, er som Derek Barrilleaux fra FlavourSys har planer om at forklare et Shared Storage miljø, der går fra at være styret af tilfældigheder til pludselig at falde på plads, så alle kan finde ud af hvad der rent faktisk befinder sig hvor.
Strawberry er med andre et system, der med succes kan bruges i både post eller broadcast huse, hvor workflow ind imellem kan være hæmmet af en hel kasse fejl40, der - som bekendt - har det med at stå lige der hvor der ellers skulle klippes, eller skydes en master afsted.
De konkrete detaljer om hvordan denne administratorstyrede software fungerer, finder du ud af på tirsdag, hvor du efter sigende også skulle få muligheden for at kunne forstå at det faktisk er muligt at give alt fra free lancere til faste brugere adgang til langt større en del af systemet, bare der lige er styr på jeres storage.
Strawberry kunne med andre ord være vejen imod et “system” der både kan det som det er indkøbt til, og som samtidig sørger for at “hele afdelingen”, eller hele produktionsselskabet vælger at afsætte lidt tid til at få styr på alle filer, der findes i storage.
Læs mere her og tilmeld dig her.
Her lige en promo om systemet.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?