Forsiden > News > Julie Schytte Ralund flytter til Respirator

Julie Schytte Ralund flytter til Respirator

onsdag 22. oktober 2014, af Tom Dissing

Den ellers særdeles aktive “DR3 pige” Julie Schytte Ralund, ser ud til at være på vej til at blive en Respirator ditto.
Årsagen ser ud til at være at hun er blevet tilbudt jobbet som Udviklingschef & Producent hos dette selskab.
Og da hun starter hos Omar Marzouk, Chris D. Nørgård og Nordisk Film TV, der ejer selskabet, kommer hun til at blive en del af den daglige ledelse, hos et selskab der nu også går ind på andre områder end ren comedy.
Dermed ser det ud til at også Respirator har set at fremtiden er andet end comedy.
Julie Schytte Ralund kommer konkret til at have fokus på”new public service”, “følgedokumentarer” og “underholdning”.
Med andre ord en rimelig naturlig udvikling fra først at have været redaktør på DR MAMA der blev til en af to ledende redaktører på DR3, hvor hun blandt andet kan skrive “Min krop til skræk og advarsel”, “Smerteeksperimentet” og live versionen af “Monte Carlo”, der gik i luften så sent som i mandags.
Opstart bliver den 1. Januar.
Hun siger:
-Det har været en fantastisk hæsblæsende, intensiv og berigende kamp at søsætte DR3 og være med til at ændre måden vi tænker public service på i DR. Men nu er DR3 snart 2 år gammel. Den er et skib, der er sat godt i søen og som jeg trygt kan overlade til de andre at videreføre. Samtidig fik jeg et så fantastisk tilbud af Respirator, om at få mulighed for at kunne fordybe mig i programmer og nyt indhold - noget jeg har savnet i det store strategiarbejde i forbindelse med kanal lanceringen. Jeg har altid haft et rigtig godt forhold til Respirator, de er dygtige og leverer nogle fantastiske programmer til målgruppen, omend mest til andre kanaler, og jeg glæder mig meget til at se hvilke nye projekter vi kan komme op med sammen, slutter hun og bliver suppleret af Chris D. Nørgaard, CEO hos Respirator.
-Det er et scoop, at vi har fået en kapacitet som Julie med på holdet hos Respirator og Omar og jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med hende, da vi ved, at Julie har en masse at bidrage med til den positive udvikling vi har i selskabet, starter han og fortsætter.
-Respirator har stor succes med en række programmer i forskellige genrer og i den nære fremtid, kommer vi til at udvide i yderligere programkategorier og hos endnu flere kanaler. Julies strategiske baggrund, solide programerfaring og smittende dejlige væsen kan og skal være med til at løfte Respirator til det næste niveau, slutter han.
Respirator har tidligere stået bag produktioner som: “Dybvaaaad”, “Det Slører Stadig”, “Team Zulu” og “Vild Med Comedy”. Og følgedokumentarer som “Danmark om Natten”, “Bag om Det Slører Stadig” og “Livet i Nødsporet”.
Nyeste produktion er”Nørgaards Netfix” der sendes på Zulu, og som ved premieren fik 124.000 seere, og dermed allerede ved premieren var et af Zulu mest sete programmer i hele 2014.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?