Forsiden > Ny teknik > K-Tek har fået ideen til en lydtaske

K-Tek har fået ideen til en lydtaske

torsdag 6. marts 2014, af Tom Dissing

K-Tek, der ellers mest er kendte for deres boom-stænger og andet, ser ud til at være på vej ind på “taskemarkedet”.
I den forbindelse har de kigget lidt på hvad der sker der.
Og blandt de mere oplagte udviklinger, er at lydfolket idag tit er udstyret med lydmixere der kan optage, og som - for eksempel - er på størrelse med en Sound Devices 633 eller en Zaxcom Maxx.
Derfor har de udtænkt “the Stingray Audio Bag”, der i følge producenten har en masse indbyggede fordele.
Som eksempel kan den stå op af sig selv, hvilket jo giver let(tere) adgang til “arbejdspladsen”, samtidig med at der er god plads til at se eller pille ved de medier der optages på, batterier, stik og forbindelse.
Og da ikke alle har lyst til at bære deres mixer på samme måde, tilbyder K-Teks Stingray forskellige muligheder på dette område også.
Bedst af alt skulle der være adgang til mixeren fra alle verdenshjørner, via “porte” der kan zippes sammen igen, så mixeren ikke falder ud, når der skal løbes.
Det eneste der er hårdt er undersiden, der er en “polyurethane plade” med “rail-style”, så det hele bliver lidt stærrkere.
Der er “loops” overalt, så der kan monteres kabler eller andet i en fart, eller mens optagelsen står på.
Som vi forstår det, er der ydermere en indbygget “interior frame” der skulle gøre det hele lidt stærkere, og sikre at det hele ikke faldet sammen i løbet af et par uger, ganske som der også er en lomme til et NP-1 batteri, der sikkert også kan bruges til lidt ekstra XLR, eller andet.
Læs mere om tasken her, hvor der også er flere billeder af den.
Vi har fundet den nu snart klassiske unboxing of video.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?