Forsiden > News > Kampen om de fodboldglade intensiveres

Kampen om de fodboldglade intensiveres

torsdag 23. oktober 2014, af Tom Dissing

Folk der er vilde med fodbold er som bekendt netop så glade for denne sportsgren at de er parat til at købe sig adgang til et utal af TV stationer, aviser og lidt til.
Og nu hvor det ser ud til at SBS Discovery netop har indgået et samarbejde med BT, kan de fodboldglade se en masse bold på SBS kanalerne og supplere op med historier i avisen, der også kommer til at vise klip fra kampene.
Aftalen betyder dermed at Berlingske Media og SBS Discovery er venner på den ene side mens TV3/MTG og Ekstra Bladet har etableret en tilsvarende aftale.
I begge tilfælde er det svært at se udviklingen som andet end et modsvar til den sports TV kanal TV2 er på vej med, der går i luften engang næste år.
Berlingske Media og SBS Discovery aftalen ser dog ud til at være forskellig fra MTG og Ekstra Bladet aftalen, da TV3 ser ud til at ville vise EB klip.
SBS Discovery aftalen omhandler omvendt en række EM og VM kampe, hvilket er svært at konkurrere med, nu hvor Kanal 5 har købt retten til disse kampe de næste fire år.
Thomas Tornerup, Digital Manager hos SBS Discovery Media siger:
-Vi oplever en kæmpe folkelig interesse for at følge både det danske landshold på Kanal 5 og de andre landshold på 6eren. Derfor er vi også glade for at kunne skabe et stærkt samarbejde med Danmarks største formiddagsavis BT. Det passer godt med vores store ambitioner om at bringe store fodboldoplevelser ud til seerne, slutter han og bliver suppleret af Jacob Staehelin, der er sportschef på BT.
-For Danmarks Sportsavis er det perfekt, at vi nu har muligheden for at vise klip fra både det danske landsholds kampe og alle de andre opgør i EM-kvalifikationen. Vi sætter stor pris på samarbejdet, der er med til at understrege BTs passion for fodbold og de første kampe har allerede vist, at potentialet er stort, slutter han.
SBS Discovery har allerede et samarbejde med bold.dk, der kan vise klip fra den engelske liga i fodbold, Premier League, samt FA Cup, Capital One Cup og engelsk landsholdsfodbold.
SBS Discovery har ydermere købt Superligaen og et par TV kanaler Canal8 og Canal9, med bunker af sportsrettigheder frem til sommeren 2021.
Kanal 5 havde i sidste uge 940.000 seere til en landskamp mod Portugal.
Dette er det højeste antal seere på den kanal nogensinde.
TV2s sportschef forklarer her deres kommende sportskanal, der åbenbart ikke har råd til at investere i lokal fodbold.
Han lover dog masser af bold fra Holland.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?