Forsiden > News > Kanal 5 er blevet landskampenes kanal

Kanal 5 er blevet landskampenes kanal

onsdag 18. november 2015, af Tom Dissing

Automatikken hvormed diverse medier omtaler Discovery Networks Denmarks kanalen Kanal5 og deres 900.000 seere igår, som en “nærmest overset” kamp, er netop en vane.
Sandheden er at at Kanal 5 og de andre kanaler, der ikke er DR og TV2 kanaler, står bag stort set alle “de mest sete” landskampe i 2015.
Og nu hvor de har fået smag for at være i den pæne ende af “ugens tyve mest sete programmer”, er det til at forstå at de har planer om at bliver der.
Naturligvis ikke kun med sportsprogrammer.
Tilbage på Kanal 5, er de mere end tilfredse med de 900.000 der kiggede forbi kanalen og Danmark og Sverige landskampen igår.
De har i den forbindelse “opgjort” at hele 8 ud af de 10 mest sete fodboldkampe i 2015, rent faktisk var til at finde på Kanal 5.
Og nu hvor de allerede nu ved at de også næste år kommer til at vise en række VM-kvalifikationer og andet på Discovery Networks Denmarks kanaler, er Christian Kemp, CEO, Discovery Networks Denmark rigtig godt tilfreds:
-Opgørelsen viser, at fodboldlandsholdets kampe også i år er den mest attraktive sportsrettighed. Vi er begejstrerede for, at Kanal 5 med landsholdets kampe er blevet hjemsted for de absolut største sportsbegivenheder på tv i Danmark. Derfor er vores forventninger også store til Danmarks kommende færd i kvalifikationen til VM i Rusland, som vi også viser på Discovery Networks Denmarks kanaler, slutter han.
Interesserede kan derfor allerede næste efterår se frem til tilbud som “kvalifikationen til VM i Rusland”, hvor der skal spilles en landskamp imod Armenien.
Senere er der kampe mod Polen, Rumænien, Montenegro og Kasakhstan.
Her i Europa kæmper 52 nationer om de 13 pladser der er i slutrunden. 

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?