Forsiden > News > Klubhåndbold vokser på TV2

Klubhåndbold vokser på TV2

Så nu får formatet ny fast vært

torsdag 8. juni 2017, af Tom Dissing

TV2 opprioriterer deres dækning af Ligahåndboldkampene.
Noget der sker ved at fastansætte Trine Nielsen, der er tidligere landsholdsspiller.
Hun har erfaringen, og bliver derfor ny kommentator på de mange kampe der bare vokser og vokser i seertal.
Antallet af seere er således vokset med 15 procent i forhold til sæsonen året før, på TV2 Sport, der derfor fortsat har planer om at sende alt der minder om dansk håndbold.
Primo Tours Ligaen og 888 Ligaen, kan som eksempel begge notere fremgang på 15 procent i forhold til året før, nu hvor hver kamp i gennemsnit har 66.000 seere, med et peak på 137.000 på herrekampen Aalborg – Bjerringbro-Silkeborg.
Kigges der på seerandel/share, går det endnu bedre.
Ligakampenes seerandel er såedes vokset fra 3,5 til 4,1 procent i sæsonen, hvilket er en relativ fremgang på 17 procent.
Chefredaktør John Jäger, siger:
-Det giver anledning til stolthed, fordi vi på TV2 Sport har arbejdet målrettet på at forbedre og forædle hele tv-produktet – både produktionen af selve kampene, optaktsprogrammerne og de efterfølgende studieprogrammer. Og det gælder i øvrigt både redaktionelt indhold, afvikling, foto, grafik teknik med videre. Vi bringer seerne endnu tættere på i enhver forstand, starter han og fortsætter.
-Jeg er fuldt og fast overbevist om, at det er medvirkende årsag til, at vi har kunnet hæve antallet af tv-kampe markant og alligevel få antallet af seere til hver kamp til at stige. Det er klart, at dansk ligahåndbold leverer forrygende underholdning i sig selv - og tak for det til aktørerne! Men jeg tillader mig at lette på hatten for vores tv-medarbejdere, der hver eneste uge leverer en stor indsats for hele tiden at gøre produktet bedre for seerne, slutter han.
Det er netop i den forbindelse at Trine Nielsen nu bliver fast ekspert.
Hun har - for dem der ikke skulle vide det - været tilknyttet afdelingen i en årrække, som løsarbejder, men bliver altså nu en fast del af kommentator og ekspert holdet, med opstart her den 8. juni, altså idag, hvor hun er med når kvindelandsholdet skal i kamp mod Tyskland i Aarhus.
Og skulle du have boet under en sten, er dette “en forberedelseskamp op til VM i december”.
Trine Nielsen er naturligvis glad for at være blevet en del af TV2-holdet.
-Jeg har nu været en del af TV2s håndboldhold i omkring 10 år, og efter en årrække med to arbejdspladser har jeg nu muligheden for at hellige mig TV2 Sport 100 procent. Det er en supermulighed for en håndbold-nørd som mig, forklarer hun videre.
-Jeg elsker at nørde håndbold og derved formidle min passion for sporten til alle omkring mig, så arbejdet på TV2 er et drømmejob. Jeg holder stadig kontakten med folkene i gamet, jeg får lov at komme ud i hallerne i hele Danmark og fornemme atmosfæren, duften af harpiks og glæden hos fans, frivillige og spillere, slutter hun.
Håndboldredaktør, Dan Philipsen supplerer:
-Trine er respekteret i dansk håndbold for den altid fair, men også skarpe tilgang til spillet og aktørerne. Som tidligere landsholdsspiller kender hun mekanismerne på og omkring et håndboldhold, og med Trine Nielsens analyser og menneskelige indsigt kan vi komme endnu tættere på. Og det er fremdeles vores ambition med håndbolddækningen på TV2s kanaler, slutter han.
Trine Nielsen, har indtil ansættelsen på TV2 været en del af GOG.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?