Forsiden > News > Kraftigt slag til TV2

Kraftigt slag til TV2

mandag 10. november 2014, af Tom Dissing

Her fra årsskiftet når alle andre skal til at betale en del mere for at få adgang til TV2s kommende sportskanal, nøjes TDCs kunder med at betale mere, uden at de får adgang til de enorme mængder sport TV2s nye kanal har planlagt at sende.
Dermed bliver der ikke specielt meget mere håndbold, DTC, ishockey, basketball og alt det andet til TDC og YouSee kunder, der slet og ret ikke får adgang til TV2s sportskanal.
Årsagen forklarer presserådgiver i TDC/YouSee, Mette Marie Rasmussen, således til recordere.dk:
-Når TV2 i begyndelsen af det nye år lancerer deres nye sportskanal, bliver det uden YouSee og TDC som distributører. Vi har sagt nej tak til at inkludere kanalen i vores brede pakker, starter hun og understreger.
-TV2 har sagt nej tak til vores ønske om at kunne tilbyde kanalen som valgfri kanal, så de meget sportsinteresserede kunder kunne vælge den til, fortsætter hun.
-TV2 har nemlig den præmis, at deres kanaler kun kan sælges enkeltvis, hvis de også er med i en af de brede pakker. Det gjaldt i sin tid også for TV2 Film, slutter hun.
TDC/YouSee argumenterer ydermere med at de allerede har TV3 Sport 1 HD, TV3 Sport 2 HD, Canal9 HD, Canal8 Sport HD, Kanal Sport HD, Eurosport HD og Eurosport 2 HD i disse pakker, hvorfor de ikke mener at der også er plads til TV2s sportskanal.
Dermed vil op imod 1,4 millioner husstande ikke kunne få adgang til denne kanal.
Igen.
TV2 ønsker ikke at kanalen sælges alene, hvorfor den heller ikke kan tilkøbes som tilvalg eller ekstrakanal hos denne distributør.
Dermed er det reelt over halvdelen af landets husstande der ikke får adgang til TV2s kommende sportskanal, der - kunne tænkes - at blive solgt for 40 kroner om måneden.
Og som altså dermed går glip af potentielle 56 millioner kroner om måneden.
TV2 har ikke været ude med en kommentar, men det er vel pænt oplagt at det er et potentielt kæmpe tab for koncernen at denne distributør siger nej tak til denne sportskanal.
Kanalen må formodes fortsat at blive tilbudt hos Canal Digital, Stofa og Boxer. ( artiklen er oprindeligt også indgået med Waoo, der dog nu er en del af Stofa, red. )

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?