Forsiden > Ny teknik > Lækkert nyt fra Sound Devices

Lækkert nyt fra Sound Devices

fredag 6. marts 2015, af Tom Dissing

Lydfolk der har styr på deres ting, kender naturligvis godt Sound Devices.
Og nu hvor de netop har vist deres 688 frem på BVE og i det hele taget glæder sig til at du også lige køber en og tester den, er denne 12-input, 16-track portable mixer/recorder noget af det lækreste vi har set længe.
Gad vide om lydfolket ikke har den samme opfattelse og - forresten - langt bedre styr på om den så rent faktisk kan hvad den skal, på den rigtige måde med den helt rigtige lyd.
Lidt som deres tidligere modeller.
Folk der slet ikke kender Sound Devices, kan ikke vide at hjertet i deres gear er deres “mixing and recording system incorporating MixAssist”, der ud at at kunne mikse og lidt til, såmænd også fungerer som det “arbejdsbord” operatøren har med på location.
Matt Anderson, CEO of Sound Devices forklarer:
-The 688 is the most powerful portable mixer/recorder available, starter han og forsætter.
-We’ve included features called-out by our customers, including 12-channels of MixAssist, 12-inputs, eight-outputs, digital mixing and routing, 192 kHz sampling, audio delay on both inputs and outputs, PowerSafeTM and QuickBoot. When used with the SL-6 accessory, the 688 provides tight integration and control of wireless manufacturers slot-compatible receivers with no cabling required.
Paul Isaacs, VP of Marketing and Product Design supplerer:
-We are continually developing technologies that offer more flexibility and choice to our customers, and we have achieved this with the SL-6 and SuperSlot, starter han og fortsætter.
With SuperSlot, Sound Devices developed an open specification that will certainly become the new standard for wireless integration with audio mixers and recorders, slutter han.
SuperSlot har i den forbindelse allerede snakket med blandt andet Lectrosonics, Sennheiser, Wisycom og Audio Ltd. for at høre om de vil være med på dette eventyr.
Det ville de gerne.
Så forvent en fremtid med masser af udstyr udviklet specifik til også at kunne håndtere en “SuperSlot forbindelse”.
Som altid med sådanne nyheder, er de dog ikke klar til salg endnu.
Således bliver det først muligt at få fingrene i dette optionelle “SL-6 powering and wireless system” engang i løbet af sommeren 2015, der i følge producenten ydermere betyder at det bliver langt mere simpelt at “interconnecte mellem en 688er og “multiple channels of wireless” via SuperSlot/SL-6.
Som altid håndteres strømmen fra det indbyggede “NP-1 batteri”, der må kunne holde en hulems masse ampere.
Vi har fundet en demo, der ser ud til at understrege at der virkeligt sker ting og sager med den nye 688 mixer, der slet og ret endnu engang flytter grænserne for hvad det er muligt at klare på EFP/location optagelser.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?