Forsiden > Ny teknik > Lækre Ripple Tools II til Final Cut Pro X

Lækre Ripple Tools II til Final Cut Pro X

fredag 24. maj 2013, af Tom Dissing

En del kunne tyde på at der nu snart ikke findes et billede der ikke bare kan blive lidt bedre efter en tur forbi et plugin.
For eksempel Ripple Tools II til Final Cut Pro X, som Noiseindustries netop nu kører en kampagne for.
Prisen der normalt er nærmest intet, er nu sænket til 29 dollars, hvilket sikkert er mindre end før, men altså ikke meget billigere end at du såmænd sagtens kan vente til efter mandag den 27. maj, med at købe.
Uanset hvad, er stort set alle de effekter der findes i Ripple Tools II, særdeles overbevisende.
Og selv om at det måske kan se lidt vildt ud, tyder de to promo videoer på at Noiseindustries har besluttet sig for at få solgt en masse plugins af typen Ripple Tools II.
Blandt de heldige ting er Glow eller Rays, der slet og ret ser netop så heldige ud at det nærmest er alle 29 dollars værd.
Som vi forstår det skal der dog også lige investeres i FxFactory, der omvendt findes på så mange arbejdsstationer at det blot må være et spørgsmål om at vælge den med nyeste version af FxFactory installeret.
Ud over de omtalte effekter giver plugin ydermere muligheden for at "remove unwanted pixels", Clone, lave scrolls og crawls, og en hulens masse andet.
Se et par eksempler herunder.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?