Forsiden > News > Landets bedst billeddækkede morder

Landets bedst billeddækkede morder

Får eget TV show

torsdag 1 marts 2018, af Tom Dissing

Peter Madsen, er naturligvis ikke med i hans eget show, “Det kunne have været mig”.
Det ser derimod ud til at Peter Madsens elskerinde er med.
Det er i hvert fals (cirka ) titlen på en ny serie hvor “Kanal 5 kortlægger Ubådssagen”.
Det kan også været at formatet ender med at komme til at hedde “Ubådssagen”, da det jo lyder meget mere spændende end “Det kunne have været mig”.
Du finder ud af om den ender med at hedde det ene eller det andet, den 5. marts, hvor Kanal 5 sender “Ubådssagen: Hele historien”.
Planen er nemlig at seerne skal have “Hele historien”, hvorfor Kanal 5, lover at tage “danskerne med helt tæt på sagens forløb”, samtidig med at de “kortlægger, hvad der angiveligt skete”.
Bedst af alt har programmets redaktion kigget med i anklageskriftet, der - som du måske har læst - blev vist frem tilbage i januar.
Nu kan du så ellers få det hele med, i to episoder, der begge sendes den 5. marts.
Og nu hvor sagen har vagt international interesse bliver serien også sendt på Discovery i 14 andre lande, da folk der ser Discovery ( kanalen ) jo elsker “True Crime”.
Blandt de medvirkende er Deidre King, der er “Peter Madsens mangeårige elskerinde”.
Hun fortæller blandt andet om “deres forhold”.
Detaljen er nemlig at “selvom Peter Madsen var gift, havde han igennem mange år et åbent forhold til den dansk-amerikanske kvinde”.
Og nu hvor TV er på besøg, taler hun om “hendes bekymringer”, herunder at det “lige så godt kunne være hende, der havde været med på den skæbnesvangre tur”.
Hun havde nemlig planlagt en tur med Peter Madsen dagen efter.
Af andre emner, er “den unge, svenske journalist Kim Wall” og hendes “møde med den kendte, danske opfinder Peter Madsen”.
Programdirektør Anne Garlichs, siger:
-Vi laver programmer om emner og sager, som interesserer og berører danskerne. Interessen for denne sag har været enorm både i Danmark og i store dele af verden. Sagen er noget, som vi alle i medier og over spisebordet har talt om. Vi har lavet dokumentarserien om “Ubådssagen” for at give danskerne et indblik i og overblik over en af de største kriminalsager i nyere tid, slutter hun.
Serien giver således en “kronologisk gennemgang af sagens efterforskning”, herunder med “beretninger fra politiet, personer tæt på Peter Madsen, forhenværende drabschef Kurt Kragh, psykiater Henrik Day Poulsen og det personel, som foretog eftersøgningen i Øresund”.
Seerne får med andre ord muligheden for at komme “tæt på arbejdsgangen og udviklingen i en efterforskning og på det maskineri, der iværksættes, når den sættes i gang”.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?