Forsiden > Ny teknik > Lidt mere power inde i dit Alexa

Lidt mere power inde i dit Alexa

tirsdag 3. december 2013, af Tom Dissing

Arri er hele tiden ude med nye SUP eller Software Update Packets til deres populære Alexa kameraer.
Og da XT versionen af kameraet har endnu flere kræfter end originalen, kan et Alexa XT nu optage DNxHD 444, forudsat at der også investeres i en DNxHD license.
Dem der har gjort det kan til gengæld se frem til DNxHD 444 med Log C og da det giver masser af plads til MXF og andet DNxHD herligheder, kunne det tænkes at producenter der er glade for Avid her har fået en foræring.
Som vi forstår det er der tale om Avids “flagskibs codec”, der er et 10 bit 4:4:4 RGB codec, der - som vi husker det - er et format der optager i omkring 440 Mbit/s, og som derfor giver rigtig god plads til efterarbejde, der gerne vil rive i farverne og andet.
SUP 9.0 skulle ydermere give et par andre fordele, som du kan læse mere om her
Det er dog mest DNxHD 444 der har fokus i denne update, der lover at DNxHD 444 kan optages i op til 30 fps på 32 GB SxS Pro kort og i op til 60 fps på 64GB SxS Pro cards, CFast 2.0 kort og XR Capture Diske.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?