Forsiden > Ny teknik > Lidt opkøb

Lidt opkøb

tirsdag 15. april 2014, af Tom Dissing

NAB2014 endte også med at blive stedet hvor et par firmaer blev købt op.
Således endte ChyronHego med købe det lille norske firma ZXY Sport Tracking AS, der i den grad ser ud til at have fået en god ide.
Den enorme mængde sport, der bliver sendt har jo blandt andet betydet at seerne hele tiden forventer mere og nye oplevelser, hver gang de tænder for deres TV, for at se sport.
Og det kan ZXYs smarte system rent faktisk tilbyde.
Systemet, der i alt sin enkelthed tracker alle spillere, bolden og alt andet, kan hele tiden - konkret 20 gange i sekundet - se hvor den enkelte spiller er henne, og hvor vedkommende er på vej hen.
Og nu hvor ChyronHego har købt dem, er det sandsynligt at deres ideer, der inkluderer at gemme data så alle spillere kan sammenlignes, for eksempel med sig selv, og med hvad de lavede i sidste kamp, kan kombineres med ChyronHegos eget TRACAB player tracking system.
Johan Apel, president and chief executive officer at ChyronHego siger:
-ZXY Sport Tracking offers powerful sports analysis technology that will further strengthen our products in this space, starter han og fortsætter.
-In addition to enhancing our TRACAB product portfolio, ZXYs technology will extend our sports analysis offerings across both the sports broadcast and professional sports markets, slutter han.
Der er en herlig demo på ZXYs site her der ser ud til at understrege at det er rigtigt heldigt at ChyronHegos køber ZXY.
Noget der - sådan lidt - fremgår af videoen nederst, der viser et tidligt ChyronHegos forsøg.
ChyronHego er - hvis du synes du kender navnet en fusion af Chyron og Hego Group, so du kan læse mere om her.
Et andet opkøb, er Vitecs køb af Autocue, der jo er kendt for deres Autoscript telepromptere.
Der er ikke så meget ude om opkøbet andet end at Autocue, der blev etableret i1955 åbenabart havde brug for kapital, og derfor nu er en del af Vitec der i forvejen ejer brands som Anton/Bauer, Autoscript, Camera Corps, Litepanels, OConnor, Petrol Bags, Sachtler, Vinten og mere.
Læs mer om Autocue her


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?