Forsiden > Ny teknik > Lidt stor til de fleste

Lidt stor til de fleste

torsdag 30. oktober 2014, af Tom Dissing

Selskabet Harman, der er selskabet bag et utal af hifi og PA produkter, ser ud til at have gjort det igen.
Denne gang via selskabet JBL, der netop har annonceret deres 5628 Cinema.
Og som navnet antyder var målet at producere en Subwoofer til hjemmebiografer, high end studier, Posthuse og klubber, der kan en del mere end de fleste har brug for.
Stadig.
Den nye 5628 Cinema, er potentielt set relevant.
Udstyret med et par 18 tommers enheder, der — i bedste JBL stil - kan flytte sig 89 mm frem og tilbage, i alt og som problemfrit håndterer 4000 kontinuerlige Watt og 16.000 Watts i peak, er der ikke meget der ikke er muligt.
5628eren er konkret udstyret med to 2269H Ultra Long Excursion Differential Drive woofers, der hører til i den tungeste ende af hvad jeg JBL overhovedet kan tilbyde.
Og nu hvor de to enheder flytter sig så meget som de gør, er det nok ikke særligt smart at stå foran det hul der er i kassen der forresten er på 76,2 x 121.9cm ( højdeXbredde), med mindre at du ønsker at blive blæst væk.
Altså efter at du har mistet hørelsen i et par timer.
Charles Goodsell, Senior Manager, Cinema, JBL Professional siger:
-We have seen a demand for a high-output subwoofer with extended frequency response in large-format cinema environments, starter han og fortsætter.
-The new 5628 meets these demands and more, providing an ideal solution that is easy to install while featuring JBLs world-class performance.
Systemet arbejder fra 18 Hz til 1.63 kHz ved -10 dB og fra 27 Hz til 1.5 kHz (4π) ved ± 3 dB.
SPL på en meter er max 134.5 dB med et peak på 140.5 dB.
Læs om alle JBLs high end Subwoofers her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?